Ana sayfa Dizi Fragmanları Maraşlı dizisinde olay üstüne olay, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Maraşlı dizisinde olay üstüne olay, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

atv ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Maraşlı dizisinde şimdiye kadar 18 bölüm yayınlandı. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 18. yeni bölümü 17 Mayıs akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde bomba gibi gelişmeler var.

Dizinin düşmekte olan reytinglerine senaryodaki yenilikler olumlu yönde etki edecek mi bilinmiyor ama hikayede önemli gelişmelere tanıklık edeceğiniz kesin. Maraşlı, Mahur’a olan aşkını çok net bir şekilde ifade ediyor. Mahur ise onu “Sen beni kendi intikamını almak için kullanmayı seçtin!” diyerek tersliyor… Maraşlı dizisinin yeni bölümünde asıl bomba Necati ve Savaş cephesinde yaşanacak. Necati’nin ağabeyi olduğunu sanan Savaş, Aziz’den duydukları ile şoke olacak.

Necati, Aziz’in öz oğlu. Savaş bütün yaşananların Necati’nin bir oyunu olduğunu sanıyor. Ancak Necati de babasının Ömer olduğunu düşünüyordu ve bu yüzden Savaş ile birlik yapmıştı. Şimdi Necati ile Savaş arasında da bir başka savaş başlayabilir. Saygın Soysal’ın canlandırdığı Savaş karakterinin başına ne gelecek, yeni bölümde heyecanı yüksek sahneler bulacaksınız.

İstihbarattan ayrılan Maraşlı, Mahur’a duyduklarının doğru olduğunu söyler. Mahur yıkılır, Maraşlı’nın kendisine yalan söylemesini kabullenemez. Çaresiz kalan Maraşlı, Mahur’u her şeyin başladığı yere götürerek olanları anlatmak ister. Maraşlı, Mahur’a yaşadıklarını anlatmayı başarabilecek midir?

Maraşlı dizisinde olay üstüne olay, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 7

Aziz’den, Necati’nin öz oğlu olduğunu öğrenen Savaş şoke olur. Aziz zamanında dna testi yaptırdığını ve emin olduğunu söyler. Necati’nin ağabeyi olmadığını öğrenen Savaş büyük bir ihanete uğradığını anlar. Savaş, Necati ile buluşur ve bu gerçeği söyler. Savaş, Necati’den nasıl intikamını alacaktır? Aziz ve İlhan’ı ne beklemektedir?

Vicdan muhasebesi yaşayan Necati, Savaş’tan öz babasının Aziz olduğunu öğrenir ve bir şok daha yaşar. Aziz ve İlhan’ı kurtarmak için Maraşlı’dan yardım ister. Maraşlı bu teklifi kabul eder. Maraşlı, Savaş’ın evine giderek Aziz ve İlhan’a ulaşmak isterken Polis baskın yapar. Maraşlı tutuklanır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.