Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin parlayan yıldızı Bilal Yiğit Koçak!

Kardeşlerim dizisinin parlayan yıldızı Bilal Yiğit Koçak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 1995 Samsun doğumlu olan Bilal Yiğit Koçak, henüz çok genç bir oyuncu… 2017 yılında yayınlanan Seni Kimler Aldı isimli dizideki Mehmet karakteri ile setlere adım atan oyuncu, üst üste projelerle dikkatleri çekti. Kimse Bilmez isimli atv dizisinde Sinan karakterini başarıyla canlandıran oyuncu, Gel Dese Aşk isimli 4 bölüm süren atv dizisinde de Onur karakterine hayat vermişti.

Bilal Yiğit Koçak yine atv ekranında ve yine farklı bir rolle izleyici karşısında ve bu sefer Kardeşlerim’in Ömer Eren’i olarak izleyicileri etkilemeyi başarıyor. Genç oyuncu adeta atv ekranı sayesinde parlıyor… Kimse Bilmez, Gel Dese Aşk ve şimdi de Kardeşlerim ile aynı ekranda farklı rollerle yer alan Koçak, izleyicileri yürekten yakalayan bir performans ve doğallık sergiliyor.

Dizi hayranları Suzan’ın oğlu olduğu ortaya çıkan Ömer karakterinin hikayenin merkezine yerleşmesinden de çok memnun. Ömer’in duygularını izleyicilere geçirmeyi başaran genç oyuncuya da sosyal medyada büyük bir ilgi oluşmaya başladı. Yiğit Koçak hayranları yaptıkları paylaşımlarla Ömer karakterindeki başarısını tebrik ediyor.

Kardeşlerim dizisinin parlayan yıldızı Bilal Yiğit Koçak! 7

Özellikle “Ben buna nasıl dayanacağım, canım yanıyor anne” diyerek mezarlığa koşan Ömer’in yaşadığı acıyı mükemmel şekilde izleyicilere aktaran genç oyuncu, bu sahne ile adeta yürekleri yaktı. Sosyal medyada da bu sahne çok konuşuldu ve oyuncuya da övgüler yapıldı.

Sahnelere kendisini kaptıran, Ömer olduğuna izleyicileri ikna eden genç oyuncunun geleceği parlak görünüyor. Ömer’in yaşadığı acıyı izleyicilerin iliklerine kadar işletme başarısı sergilemek o kadar da kolay bir iş değil. Ancak Kardeşlerim dizisinin 15 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ömer’in acılarını izleyiciler iliklerine kadar hissetti.

Birçok dizi hayranı Ömer’in duygu yüklü sahnelerinde ağladıklarını ifade eden yorumlar da yapıyor. “Gözyaşlarımı tutamadım, sahnede beni mahvetti, helal olsun, harikaydı” diye yorum bırakan dizi hayranları, Bilal Yiğit Koçak’ı performansından dolayı kutluyor.