Ana sayfa Dizi Fragmanları Final tehlikesi gerçek Masumiyet dizisi için yeni sınav büyük olacak!

Final tehlikesi gerçek Masumiyet dizisi için yeni sınav büyük olacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Masumiyet dizisinin durumu merakla bekleniyor… Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin final yapma tehlikesinin bulunduğu belirtiliyordu. Dizinin yayınlanan 11. bölümü iyi sonuçlar alınca ardından gün değişkilği hamlesi geldi… Sadakatsiz dizisinin gölgesinde kaldığı için çarşamba akşamları öne çıkamayan Masumiyet dizisi, şimdi de şansını Pazartesi akşamları deneyecek.

Yasak Elma dizisinin sezon finali yapmasının ardından Masumiyet de yeni bir güne kavuştu… 17 Mayıs Pazartesi akşamı dizi adına büyük bir sınav var. Masumiyet dizisinin 13. yeni bölümü yarın akşam Fox TV ekranlarında olacak. Dizinin yeni gününde nasıl sonuçlar alacağı projenin geleceği için büyük önem taşıyor.

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerin başrolünde yer aldığı; Serkay Tütüncü, İlayda Alişan ve Deniz Işın gibi genç yeteneklerin de öne çıktığı Masumiyet dizisinin 12. bölümünde neler olacağının detayları da ortaya çıktı.

Final tehlikesi gerçek Masumiyet dizisi için yeni sınav büyük olacak! 7

Bahar ve Hale, çocukları için sıra dışı bir iş birliği yapmak zorunda kalırken, Harun’un gizli iş birlikleri ise davanın seyrini değiştirecek güçtedir.

Ela, annesinin elini tutup, İlker’e arkasını dönmeyi nihayet başarır ancak Hale’nin dava sürecini etkilemek için bulduğu radikal çözüm Ela, İlker ve İrem üçlüsünün duygusal dengelerini kökünden sarsar.

Ela, Hale’nin attığı adımla dengesini kaybederken, İrem; Hale ve İlker’den hayatının en ağır darbesini yer. Bahar, Harun’un etrafını saran sis perdesini ilk kez aralarken, İlker’in son hamlesi herkesin sınırlarını zorlayacaktır.