Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’da yeni karakterin kutusu açıldı, ortaya dram çıktı!

Mucize Doktor’da yeni karakterin kutusu açıldı, ortaya dram çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında perşembe akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisinde yeni karakter Muhsin’in dramı yeni bölümde izleyicilerin karşısına çıkartılacak. Başarılı ve aksi bir doktor olan Muhsin, çok öngörülü ve mucize denilebilecek teşhisler yapabilen birisi. Ancak onun da geçmişi yaralı. Onun da çocukluğunda sorun var ve o çocukluktan gelen sorunlar hayatını kurmasına engel oluyor.

Ali Vefa ile Muhsin karakterlerinin çatışması ile geçen son bölümler, şimdi duygusallığa ve büyük bir sınava doğru gidiyor. Ali Vefa uzmanlık sınavına girecek ve 60. yeni bölüm bu anlamda önemli sahnelerle dolu. Ayrıca Serkan Keskin’in hayat verdiği Muhsin karakterinin kadınlarla olan iletişimin neredeyse hiç olmaması gerçeği, onun geçmişinde gizli…

Mucize Doktor 60. yeni bölümde Muhsin karakterinin içine doğru bir yolculuk sizleri bekliyor. Muhsin’in babası ortaya çıkacak ve Ali’nin de onu ameliyat etmesi istenecek.

Ancak Muhsin ile babasının arası pek de iyi değil. “Niye babanı terk ettiğini öğrenmek istiyorum, görelim bakalım cerrahlığını” diyen Muhsin’in babası, geçmişteki kırgınlıkları hatırlatıyor.

Muhsin ise, “Her şey yasak, her şey günah. Ben hala bir kadınla iki çift laf edemiyorum” diyerek itirafta bulunuyor. Muhsin’in Gülin’den hoşlandığına yönelik bir intiba da edinen dizinin hayranları, merakla yeni bölümü beklediklerini ifade eden yorumlar yapıyor. Birçok dizi hayranı Muhsin’in hikayesini çok merak ettiğini belirtiyor.

Bu sözleri Vuslat’ın duyması da ayrı bir detay. İşte Mucize Doktor dizisinin 60. yeni bölümünden ilk fragman: