Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde sorun çözüldü, perde arkasında büyük emek var!

Maraşlı dizisinde sorun çözüldü, perde arkasında büyük emek var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisinde sevinsek mi, üzülsek mi bilemedik!  atv ekranlarının sevilen dizilerinden Maraşlı, ekrana 1 haftalık aradan sonra geri dönüyor… Dizide Burak Deniz’in koronavirüse yakalanması nedeniyle geçen hafta yeni bölüm yayınlanamamıştı. atv’nin sevilen dizisinde bu hafta duygusal anlara şahitlik edeceksiniz.

Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başarılı performansları ile taçlandırdığı Maraşlı dizisinde Mahur ile Celal karakterlerinin duygusal sahneleri ve birbirlerine sarılmaları izleyicileri mutlu edecek. Ancak ayrılık hala gündemde ve bu durum da rahatsızlık verecek. Maraşlı dizisinin 13. bölümden 2. fragmanı paylaşıldı. Birbirlerine sarılan ve gönüllerinin bir olduğunu bir kez daha gösteren Mahur ve Celal, bu halleri ile mutlu etti.

Ancak Mahur’un Celal’i öylece bırakıp gitmesi ve ikilinin yeniden ayrılık yaşaması da izleyicileri rahatsız eden bir detay oldu… Duygusal sahnelerin yoğun olacağını aşağıdaki yeni fragmanda görebilirsiniz.

blank

Maraşlı 13. bölümde, “Sana zarar verdiler, benim canımı yaktırlar! Ne yapsaydım…” diyen Maraşlı yaptıklarının doğru olduğunu söylüyor. Mahur ise, “Bana bir çiçek alsaydın yeterdi” diyerek yine gönül yarası açıyor…

Maraşlı dizisinde geçtiğimiz günlerde yaşanan koronavirüs sıkıntısı sonrasında yeni bölümü yetiştirmek için ekip son günlerde yoğun bir emek verdi. Dizinin setinden yayınlanan kamera arkası görüntülerine de hayranlardan yoğun bir ilgi oldu.

12 Nisan Pazartesi akşamı da 13. yeni bölümü bu yoğun emek sayesinde izleyebileceksiniz.