Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisindeki ani ayrılık Gözde Türker’i öne çıkarttı!

Kardeşlerim dizisindeki ani ayrılık Gözde Türker’i öne çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin Harika’sı Gözde Türker tebrikleri kabul ediyor! atv ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Kardeşlerim dizisi sayesinde genç oyuncular kendilerini gösterme fırsatı buluyor. Bu isimlerden birisi de Harika karakterine hayat vermekte olan Gözde Türker…

17 Eylül 1993 doğumlu olan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur… Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Safiye Sultan karakteri ile ekranlarda görünmeye başlayan oyuncu, Poyraz Karayel isimli dizide de Melis Sayguner karakteri ile büyük ilgi görmüştü. Ülfet dizisinde de rol alan Gözde Türker şimdilerde Kardeşlerim dizisiyle birlikte parlıyor…

Sosyal medyada da yoğun bir ilgi görmeye başlayan oyuncunun performansını alkışlayan hayranları, övgü dolu mesajlar paylaşıyor. Gözde Türker de bu mesajları sosyal medya hesaplarından yayınlayarak tüm takipçilerine teşekkür etti.

Kardeşlerim dizisindeki ani ayrılık Gözde Türker'i öne çıkarttı! 8

Gözde Türker, özellikle Harika’nın babası Kenan’ı kaybettiği Kardeşlerim dizisinin dün akşam yayınlanan 8. bölümündeki performansı ile büyük dikkat çekti. Kenan karakteri böylelikle diziye veda etmiş oldu. Murat Onuk karakteri canlandıran isimdi ve Kardeşlerim dizisinden de ayrılmış oldu.

Gözyaşı döktüğü, babasının ölümüne isyan ettiği anlarda Harika’nın her hali izleyicileri de etkiledi. Gözde Türker, bu sahnede Harika’nın hissiyatını izleyicilere geçirmeyi iyi başardı ve bu konuda da tebrikleri kabul ediyor…

Sosyal medyadan gelen tebrik mesajları birbirini takip etti. “Harikasın Gözde” diyen takipçiler, oyunculuğuna bayıldıklarını belirten ifadeler kullandı.

Kardeşlerim dizisindeki ani ayrılık Gözde Türker'i öne çıkarttı! 9

“Gözde Türker çok iyi yerlere gelecek, yazın bunu bir kenara” diye yorum bırakan kimi hayranlar da genç oyuncunun geleceğinin parlak olacağını belirtiyor.

Kardeşlerim dizisinin 9. yeni bölümü ise 17 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yine duygusallığı yoğun sahnelerle karşılaşacaksınız. İşte yeni bölümden ilk fragman: