Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın’ın Haluk’u Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinde herkesi fena şaşırttı!

Çocuklar Duymasın’ın Haluk’u Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisinde herkesi fena şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılların eskitemediği diziler vardır, Çocuklar Duymasın da bunlardan birisi. Yıllarca ekranda yer alan, tekrarları bile çok izlenen Çocuklar Duymasın’da Taşfırın erkeği Haluk olarak akıllara yazılan Tamer Karadağlı, uzun bir aradan sonra bambaşka bir rolle ekrana geri döndü.

Savaşçı isimli Fox TV dizisinde Albay Oktay Göktürk karakteri ile izleyicilerin karşısına gelen Tamer Karadağlı, aksiyon dolu sahneleri bol olan yapımda güçlü bir konumda bulunuyor. Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli önceki sezonlarda da yer alan güçlü karakterleri canlandırıyor. Haydar Bozkurt ve Albay Halil İbrahim Kopuz karakterlerine aşina olan izleyiciler, şimdi de Oktay Göktürk ile tanıştı.

Savaşçı dizisinde vatansever Albay Oktay Göktürk karakterinin bir gizemi var… Dizinin 17 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak olan 101. bölüm fragmanı paylaşıldı. Düşman saflarında görünen Oktay Göktürk’e ne olduğunu kimse anlayamıyor. Türk askerine silah sıkan ve hainlerle işbirliği yapan bir karakter göreceksiniz. Babası Emekli Albay Gündüz Göktürk bile hain ise kafasına sıkılmasını istiyor. Ancak bu noktada izleyicilerin bir tahmini var…

Acaba Albay Göktürk’ün bir kardeşi olabilir mi ve Tamer Karadağlı dizide biri iyi biri kötü iki karaktere mi hayat verecek? İşte bu soruyu izleyiciler sosyal medyada soruyor.

Bir başka tahmin ise Albay Göktürk’ün gizli bir görev ile düşmanların arasına sızmak için böyle yapmış olabileceği… Savaşçı dizisinin 101. bölümünde bu gizem ortaya çıkacak. Ancak Tamer Karadağlı’nın dizinin 5. sezonuna damga vuracak isim olacağı artık net bir şekilde ortaya çıkmış durumda.

İşte Savaşçı dizisinin 101. bölüm fragmanı: