Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinden bir ünlü isim ayrıldı!

Maraşlı dizisinden bir ünlü isim ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük heyecana sahne olan Maraşlı isimli atv dizisinde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizide arka planda kimin olduğuna yönelik ilk işaret 9. bölümün finalinde verilmişti. Necati ile Savaş, babalarının mezarı başında birbirlerine sarılmıştı. Savaş da Necati’ye ‘abi” diye seslenince bütün gerçek ortaya çıktı.

Şimdiye kadar Türel ailesinin başına gelenler aslında Necati’nin planlarıydı ve Savaş da ona yardımcı oluyordu. Necati ise evde kendisini kamufle ediyordu. Necati ve Savaş ,10. bölümde birlikte görünmeye başladı. Dizinin hikayesinde de önemli değişimler yaşanmaya başlandı.

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı, 10. bölümünde yine çok heyecanlı sahnelerle doluydu. Özellikle de İlhan ile Ozan arasında çıkan kavga nefesleri kesti.

İlhan, Ozan ile eşi Dilşad’ın birlikte olduklarını öğrendi. Bunun ile birlikte Ozan’a iyice hırslanan İlhan, onu öldürmek istedi.

Aralarında orman içinde büyük bir kavga çıktı. Sonunda da İlhan, Ozan’ı öldürerek intikamını aldı. Ancak hesap etmediği başka bir şey vardı İlhan’ın.. O anları Necati ile Savaş kaydetti. Yani İlhan’ın artık tüm iplerini bu ikili ellerine geçirmiş oldu.

Maraşlı dizisinden bir ünlü isim ayrıldı! 1

Maraşlı dizisinde Ozan karakterinin ölümü ile birlikte Cihan Yenici de yapıma veda etmiş oldu. Ünlü oyuncu, bu karakterde çok başarılı işler ortaya koydu. İzleyiciye Ozan’ı çok iyi bir şekilde sunan Cihan Yenici, akılda kalıcı bir rol ortaya koymuş oldu.

2008 yılında Yaban Gülü isimli dizi ile setlere adım atan oyuncu, Kaçak Gelinler dizisinde Ege karakterine hayat vermişti. Kördüğüm’de Emre, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde ise Tunç karakteri ile akıllarda kalıcı oldu.