Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı reytinglerde birincilik keyfi yaşadı! Aşkın Tarifi yükseldi, Kahraman Babam nasıl başladı?

Maraşlı reytinglerde birincilik keyfi yaşadı! Aşkın Tarifi yükseldi, Kahraman Babam nasıl başladı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları artık yaz dizilerinin de ekrana gelmesi ile birlikte reyting yarışına yeni yapımlar katıldı. Maraşlı dizisi son 4 bölümüyle daha atv ekranında yer almaya devam edecek. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin dün akşam 22. bölümü yayınlandı ve tüm kişiler kategorisinde gelen birincilik ekibi çok mutlu etti.Bu kategoride çok iyi reyting alan dizi, eski günlere yeniden dönüş sinyali verdi.

Maraşlı dizisinin AB ve ABC1 gruplarında da iyi oranlar elde etmesi dikkatlerden kaçmadı. Dizi AB’de günü 3. bitirdi ve ABC1’de ise 4. oldu… Yaz dizilerinden Aşkın Tarifi, geçen hafta başlamıştı. İkinci bölümü ile Kanal D dizisi reytinglerde yükseliş sergiledi.

Maraşlı reytinglerde birincilik keyfi yaşadı! Aşkın Tarifi yükseldi, Kahraman Babam nasıl başladı? 8

Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ü başrolde buluşturan Aşkın Tarifi’nin izleyici sayısını artırması ve daha fazla ilgi gösterilmesi beklenen bir durumdu. Dizinin eğlenceli hikayesine olan ilgi önümüzdeki haftalarda artacaktır. Dizi dün akşam ikinci bölümü ile tüm kişiler ve AB gruplarında 6. sırada yer alırken, ABC1’de ise 7.’lik geldi.

Kahraman Babam dizisi ise ilk olarak Kırmızı Kamyon adıyla aylar önce ekrana gelmiş ve reytinglerin düşük gelmesi nedeniyle Haziran ayına ertelenmişti. Dizinin dün akşam ilk bölümü özet olarak ekrana gelirken, ardından da ikinci bölüm yayınlandı. Kahraman Babam isimli dizinin reytingleri ise yaz sezonuna göre fena sayılmaz… Show TV’nin dizisinde Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz başrolde buluştu.

Maraşlı reytinglerde birincilik keyfi yaşadı! Aşkın Tarifi yükseldi, Kahraman Babam nasıl başladı? 9

Kahraman Babam dizisinin ikinci bölümü tüm kişilerde 7. sırada yer alırken, ABC1 grubunda ise 8.’lik geldi. Dizinin AB performansı ise düşük ve günü 11. sırada tamamlayabildi. Kahraman Babam, itfaiyecilerin hayatını konu alıyor ve aksiyonu bol bir yapım. Dizinin yaz aylarında alternatif bir dizi olarak izleyicileri kendisine çekmesi bekleniyor.