Ana sayfa Sosyal Medya Hande Subaşı, 4 yıl aradan sonra yeniden Kanal D dizisiyle ekrana dönüyor!

Hande Subaşı, 4 yıl aradan sonra yeniden Kanal D dizisiyle ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hande Subaşı, bugüne kadar birçok projede yer aldı. 2006 yılından bu yana ekranda olan oyuncu, birbirinden farklı rolleri canlandırdı. Elveda Rumeli ile dikkat çeken Subaşı, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Saliha olarak da bulunmuştu.

Diriliş Ertuğrul isimli dizide de bir dönem yer alan oyuncu Aykız karakterine hayat verdi. En son 2017-2018 sezonunda Bahtiyar Ölmez dizisinde Aylin Çakar karakterinde izlediğimiz oyuncu uzun bir süre ekrana ara verdi.

Hande Subaşı, yaz ekranıyla birlikte yeniden dizi setlerine dönüş yaptı. 15 Haziran Salı akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Baht Oyunu isimli dizide Hande Subaşı’nı Nergis Şahin karakterinde izleyeceksiniz. Oyuncu, böylelikle uzun bir süre sonra yeniden hayranları ile buluşmuş olacak.

Peki Nergis Şahin nasıl bir karakter?

Hande Subaşı, 4 yıl aradan sonra yeniden Kanal D dizisiyle ekrana dönüyor! 7

Nergis, Ada’nın büyük teyzesidir. Çocukluğu, ailesinin kadınlarının mutsuz evlilikleri ve buna bağlı üzüntü ve kederleri üzerine şahit olarak geçmiştir. İlk gençlik yıllarında ailedeki diğer kadınlara benzememek için aşık olmayacağına, kendisine aşık olanı sevmeye çalışacağına dair kendi kendine söz vermiştir. Bunun üzerine ise 20’li yaşlarının başında ona aşık olan, bir dediğini iki etmeyen Aslan’la evlenmiştir.