Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’da herkes öldü! Yoksa final mi olacak?

Maraşlı’da herkes öldü! Yoksa final mi olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ana karakterleri Mahur ve Celal’in mükemmel uyumu sayesinde büyük bir hayran kitlesine ulaşan Maraşlı dizisinin yeni bölümü dün akşam ATV’de yayınlandı. Dizinin dün akşamki bölümünde o kadar çok kişi öldü ki izleyiciler yoksa final mi geliyor dedi?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı Maraşlı’nın dün akşamki bölümünde yaşananlar dengeleri değiştirecek türdendi.

Maraşlı’nın istihbarata çalıştığı için ailesine girdiğini öğrenen Mahur büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Maraşlı ise Mahur’a kendisini affettirmek için elinden geleni yaptı. Necati öz babasının aslında Aziz olduğunu öğrendi. Ve hayatı boyunca Türel ailesine kötülük yapan Necati, vicdanını sorgulamaya başladı. Dün akşamki bölümün senaryosunda bir günde o kadar çok şey oldu ve o kadar çok insan öldü ki bu durum izleyicide şaşkınlık yarat, “Final mi yapıyorsunuz yoksa?” diye sordu.

Bir izleyici “Bu kadar ölüm ve cezaevi finalde bile olmaz herhalde yada birazdan herşey birinin gördüğü rüya olacak” diyerek tepkisini dile getirdi.

Maraşlı'da herkes öldü! Yoksa final mi olacak? 12

Bir başka izleyici de bir bölümde çok fazla insanın öldüğüne dikkat çekerek “Polat Alemdar’ın babaları bir gecede harcadığı bölüm gibi bir bölümdü, dizide kimse kalmadı” dedi.

Maraşlı'da herkes öldü! Yoksa final mi olacak? 13

Bir izleyici ise bölümün hashtag’i olan #ZamanlaAnlarsın’a gönderme yaparaz “Bunlar arabada kavga ederken hangi ara karakterlerin yarısı öldü, basrol hapse girdi. Mahkeme bile jet hızıyla karar almış. Var bi acayiplik. #ZamanlaAnlarsın dediler anlamadık” diye yazdı.

Maraşlı'da herkes öldü! Yoksa final mi olacak? 14

İzleyicilerden gelen tepkilerden bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Maraşlı'da herkes öldü! Yoksa final mi olacak? 15

Maraşlı'da herkes öldü! Yoksa final mi olacak? 16

Maraşlı'da herkes öldü! Yoksa final mi olacak? 17