Ana sayfa Dizi Haberleri Sarp Akkaya hayranları, müjdeyi aldınız mı?

Sarp Akkaya hayranları, müjdeyi aldınız mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yer aldığı son iki dizisi pek de iyi gitmeyen Sarp Akkaya’nın yeniden ekrena döneceği ortaya çıktı. 2018 yılında Söz isimli dizide Dragan isimli kötü bir karaktere hayat veren usta oyuncu, ardından ise Kurşun ve Ferhat ile Şirin dizilerinde bulunmuştu.

Her iki yapımın da ekran ömrü kısa oldu. Son yıllarda Sarp Akkaya’yı televizyon ekranında göremeyen hayranları, yeni projesini bir müjde olarak kabul ediyor… Akkaya, Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan Çukur dizisine geliyor.

4. sezonu devam eden Çukur’da birçok önemli karakter öldü. Dizi adım adım finale gidiyor. Sarp Akkaya ise bu son dönemde diziye katılacak ve sürpriz bir karakterle yerini alacak. Amca Koçovalı’nın son kozu Şahran… İşte o Şahran’a hayat verecek isim de Sarp Akkaya…

Çukur dizisi finale doğru adım adım ilerlerken Sarp Akkaya’nın projede kısa da olsa kalacak olması hayranlarını mutlu etti. Sosyal medyada bu müjdeyi konuşan dizi takipçileri Akkaya’nın Çukur’a çok yakışacağını düşünüyor. Hayranlar, dizide neden daha önce düşünülmediğini de sorguluyor.

Şahran karakteri için sette ekip ile bir araya gelen Akkaya, çekimlere de başladı. Yeni karakterin nasıl birisi olacağı da dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor.