Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı’nın Firuzan’ı Rojda Demirer’in şikayet ettiği şey başına yeni dert açtı!

Maraşlı’nın Firuzan’ı Rojda Demirer’in şikayet ettiği şey başına yeni dert açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000’li yılların başlarından itibaren dizilerde görmeye başladığımız Rojda Demirer, birçok karaktere hayat verdi. Hem dizi hem sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan oyuncunun kariyerinde çok sayıda proje bulunuyor. Geniş Aile isimli dizideki Zeynep karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, son dönemde de iddialı projelerde yer aldı.

Kördüğüm’de Neslihan, Adı Efsane dizisinde Seçil ve Çarpışma’da ise Belma olarak izlediğimiz Rojda Demirer, 2020 yılında ise Saygı isimli dijital dizi projesinde kendisini gösterdi. 2021 yılı itibariyle ise Rojda Demirer’i atv ekranında Firuzan Türel karakteri ile izliyoruz. İki bölümü yayınlanan Maraşlı dizisinde zengin patron Aziz Türel’in ikinci eşi Firuzan Türel’e hayat veren oyuncu, etkili performansı ile dizinin kilit isimlerinden birisi konumunda.

Dizi TV programına konuşan Demirer, “Aziz’e göre daha genç, birazcık bir şeyleri sonradan elde ettiği için o şaşa ve zenginliğe çok önem veren, bununla beslenen bir kadın. Bazen güzelliğinin ve gençliğinin heba olduğunu düşünüyor ve bu yönde gözü dışarıya kayabiliyor” diyerek karakteri anlattı.

Hırslı Firuzan ile birlikte yine bir kötü karaktere hayat verdiğini ifade eden oyuncu, “Son zamanlarda beni kötü karakterlerde görüyorsunuz. Eskiden, ‘Bu iyi karakterler çok yapıştı üstüme, biraz da kötü karakter oynamak istiyorum’ diyordum. Şimdi de kötü karakterler yapıştı üstüme. Ama çok seviyorum ben bu tür karakterleri oynamayı. Her zaman çok daha renkli geliyor ve oynaması çok daha keyifli” ifadelerini kullandı.