Ana sayfa Sosyal Medya Ne tatlılarmış! Hande Erçel, ablasının doğum günü için çok eskilerden bir foto seçti

Ne tatlılarmış! Hande Erçel, ablasının doğum günü için çok eskilerden bir foto seçti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Hande Erçel, son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Erçel, rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisindeki rolüyle de çok beğenildi. Fox TV’de yayınlanan dizide Kerem Bürsin ile kamera karşısına geçen oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da çok konuşuluyor.

Oyuncu, iki yıl önce anneleri Aylin Erçel’i kaybetmişti. Ablası Gamze Erçel ile annelerinin vefatının ardından birbirlerine sarılan ve acılarını hafifletmeye çalışan iki kardeş, Mavi’nin doğumuyla da büyük mutluluk yaşadı.

Gamze Erçel’in kızı Mavi’ye aynı zamanda anneleri Aylin’in adını da vermesi dikkat çekti. Şimdilerde dizi çekimlerinden bulduğu her fırsatta yeğeninin yanına koşan Hande Erçel, onunla oynarken adeta dünyayı unutuyor.

Hande Erçel, ablası Gamze Erçel’in doğum günü nedeniyle instagram sayfasının story bölümünden bir mesajla kutlama yaptı. Oyuncu, birlikte çekilen bir fotoğraflarını yayınlayarak “Dünyanın en güzeli” notuyla ablasına mutlu yıllar diledi.

Ne tatlılarmış! Hande Erçel, ablasının doğum günü için çok eskilerden bir foto seçti 8

Bu arada iki kardeşin çok küçükken çekilen fotoğrafları da Hande Erçel’in takipçilerinin büyük ilgisini çekti. Erçel kardeşlerin küçüklük hallerini aşağıda görebilirsiniz. Hande Erçel’in “Dünyanın en özel fotoğrafı” notuyla yaptığı paylaşımda Hande Erçel ve Gamze Erçel’in sevimliliği de görülmeye değer…

Ne tatlılarmış! Hande Erçel, ablasının doğum günü için çok eskilerden bir foto seçti 9