Ana sayfa Dizi Fragmanları Masal gibi başladığına bakmayın, Üç Kız Kardeş şiddet ve gözyaşı vaat ediyor!

Masal gibi başladığına bakmayın, Üç Kız Kardeş şiddet ve gözyaşı vaat ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında ilk bölümü salı akşamı yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin masal gibi başlayan aile hikayesinde gözyaşı ve sert sahneler eksik olmayacak…

Nesrin karakterini canlandıran İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizinin ikinci bölümünden itibaren şiddet ve gözyaşı ortalığı kaplayacak. İlk bölümün reytinglerinin beklentilerin altında kalması biraz sıkıntılı başlangıç olduğunu gösteriyor.

İzleyiciler ikinci bölümden itibaren ise Türkan karakteri üzerine yoğunlaşacak olan hikayedeki kadının kadına şiddetini görecek. Veda Yurtsever’in canlandırdığı Rüçhan karakteri, Özgü Kaya’nın canlandırdığı Türkan’a hayatı zindan edecek.

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Türkan, Somer’den boşanmak istiyor! Ancak hamilelik gerçeği tüm planların önüne geçecek.

Masal gibi başladığına bakmayın, Üç Kız Kardeş şiddet ve gözyaşı vaat ediyor! 53

Düğününün akabinde gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan Türkan adeta yıkılmıştır. Somer’in onu sevmediğini ve karısı olmasını istemediğini öğrendikten sonra o evde kalmak istemeyen Türkan, Rüçhan’ın tepkisiyle karşılaşmıştır. Diğer taraftan Somer baba olacağı haberini alır.

Sadık’ın içinde ise kötü bir his vardır. Nesrin durumu anlamasa da kötü haber ulaşmakta gecikmeyecektir. Türkan Somer’den boşanmak istese de Rüçhan buna asla izin vermeyecektir.

Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle 1 Mart Salı 20.00’da Kanal D’de!