Ana sayfa Sosyal Medya Karşılaştırın artık! Özge Yağız hayranlarının yeni partner heyecanı!

Karşılaştırın artık! Özge Yağız hayranlarının yeni partner heyecanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Yağız, Baba isimli Show TV dizisi ile kariyerinde önemli bir adım daha attı. İkinci bölümü yayınlanan Baba dizisinde Büşra karakterini canlandıran oyuncu, hikayenin dikkat çeken isimlerinin başında geliyor.

Emin’in kızı ve Kadir’in kardeşi olan Büşra, eşinden şiddet gören birisi… Bu yönüyle de eşinden şiddet gören kadınların sesi durumunda olan Özge Yağız, hikayede hayalleri ile gerçekler arasına sıkışmış birisine hayat veriyor.

Büşra’nın acı dolu evlilik tecrübesi, kardeşinin hapse girmesinin de nedeni oldu. Büşra karakterinin hikayenin ilerleyen bölümlerinde İlhan ile karşılaşması ve yeni bir aşkın filizlenmesi bekleniyor.

Karşılaştırın artık! Özge Yağız hayranlarının yeni partner heyecanı! 9

Özge Yağız hayranları da büyük bir heyecanla Hakan Kurtaş ile sahnelerini bekliyor.. Büşra ve İlhan, hikayenin yeni çiftlerinden birisi olmaya aday… Kadir ile Selvi karakterleri çok ilgi çekti. Tolga Sarıtaş ile Beril Pozam ikilisine büyük ilgi gösteren dizi hayranları şimdi de Büşra ile İlhan’ı sabırsızlıkla bekliyor.

Tolga Sarıtaş ile Beril Pozam’ın Baba dizisinin ilk çifti olmakla kalmadı, sosyal medyada da büyük bir etkileşim dalgası oluşturdu. Şimdi benzer bir durum Özge Yağız ve Hakan Kurtaş için bekleniyor.

Karşılaştırın artık! Özge Yağız hayranlarının yeni partner heyecanı! 10

Özge Yağız ile Hakan Kurtaş ikilisinin enerjisini ve uyumlarını merak eden Baba hayranları, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda senariste seslenerek, “Karşılaştırın artık” diye mesaj yolluyor…

Baba dizisinin üçüncü bölümünde ise İlhan ile Büşra buluşması gerçekleşecek… İlhan, işin yeni sahipleri ile sert bir rekabete girişirken, Kadir ile arasında dikkat çekici sahneler yaşanacak.

Karşılaştırın artık! Özge Yağız hayranlarının yeni partner heyecanı! 11

İlhan ile Büşra aşkına doğru giden yol ise dizi hayranlarının en çok merak ettiği detaylardan birisi olacak. 1 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin üçüncü bölümünde İlhan ile Büşra buluşması gerçekleşecek. İkilinin dizideki hikayesi de ilerleyen bölümler de en heyecanlı anlar arasında yer alacak.

İlhan’ın daha ilk karşılaşmada Büşra’ya bakışları fotoğrafa da yansımış durumda…