Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri MasterChef Türkiye Finalistleri Büyük Final Öncesi Konuştu

MasterChef Türkiye Finalistleri Büyük Final Öncesi Konuştu

tarafından ker_def

Kerem ve Uğur büyük final öncesi Masterchef Türkiye süreci için neler söyledi. tv8 ekranında Masterchef Türkiye yarışmasında büyük finale çok az kaldı.

Pazar akşamı Masterchef Türkiye’nin kazanan ismi belli olacak. Videodan Uğur ve Kerem’in final öncesi son açıklamalarını izleyebilirsiniz. Haberimizin devamında ise detayları bulabilirsiniz.

Yarışmada en çok dokunulmazlık yarışını kendisinin kazandığını söyleyen Uğur, diğer yarışmacıları eleştirerek ‘Ben bu yarışmaya tek geldim, buradan tek gideceğim, diğerleri gibi birilerinin yanında yer alıp yoluma devam edeyim gibi bir düşüncem hiç olmadı’ diye konuştu. MasterChef Türkiye sayesinde kendisini çok geliştirdiğini ve çekimler dışında da gelişimi için çok çalıştığını söyleyen Uğur, büyük finalde kazanmak için hayli iddialı olduğunu dile getirdi.

MasterChef Türkiye’de deflarca eleme potasına giren ancak her birinden çıkan Kerem, hayalinin MasterChef’te finali görmek olduğunu ve hayallerini gerçekleştirmeyi başardığını söyledi.
Mehmet Şef’ten çok çekindiğini söyleyen Kerem, yarışma boyunca 3 şeften de çok önemli bilgiler edindiğini dile getirdi.
Finale doğru giderken yarışmada stresinin giderek arttığını söyleyen Kerem, şampiyon olacağına inancının tam olduğunuı ifade etti.