Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisi bitiyor ama İlayda Alişan’ın kalbinde yaşayacak!

Masumiyet dizisi bitiyor ama İlayda Alişan’ın kalbinde yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi döneminde dizi çekimlerinde yer alan ve Masumiyet isimli projede Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Dizideki performansı ile çok konuşulan oyuncu, müthiş bir oyunculuk çıkışı yaptı ve hayranlarını da çok memnun etti.

Masumiyet dizisi 13. bölümü ile birlikte düşük gelen reytingler yüzünden 24 Mayıs Pazartesi günü final yapacak. Bütçesinin yüksek olması ve reklam gelirlerinin de reytingler nedeniyle düşük kalması sonucunda Fox TV’den final kararı gelmişti.

İlayda Alişan, pandemi dönemini evde geçirmediği için mutlu olduğuna vurgu yaptı. Oyuncu, “Heyecanım var. Tabii ki kötü ve karamsar bir dönemin içindeyiz. Bir an önce bitmesini diliyorum” dedi.

Evde olduğu zamanlarda mutfakta yemek yapmak için kendisini zorladığını ama olmadığını anlatan İlayda Alişan, kitap okuyup, film izlemekle zamanını geçirdiğini anlattı.

Ela karakterinin kendisi için çok özel bir karakter olduğuna vurgu yapan İayda Alişan, şunları söyledi: “Ela bugüne kadar benim oynadığım en özel karakter. Kalbimde taşıyacağım Ela’yı. Bütün oyunculuk serüvenim boyunca. 19 yaşında ve başına gelebilecek en kötüşeylerden birisi geliyor. Dünyası alt üst oluyor, hayalleri yıkılıyor. Çok kırılıyor tabii ki. İlayda olarak, Ela ile arkadaş olup ona sarılıp, onunla dertleşmek isterdim. Çok güzel bir hikayemiz var, çok da güzel bir mesaj veriyoruz. Çok kıymetli bir şey anlatmaya çalışıyoruz. Tamamen benim için yeri çok ayrı olan bir proje ve çok ayrı bir karakter olacak Ela.”