Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinin ekibi büyük emek veriyor ama reytingler moral bozuyor!

Ateş Kuşları dizisinin ekibi büyük emek veriyor ama reytingler moral bozuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezona erken başlayan Ateş Kuşları dizisinde 23. bölüm de yayınlandı. Cuma akşamlarının dikkat çeken projelerinden olan Ateş Kuşları, aynı gün yayınlanan Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin de ikinci sezona başlaması ile birlikte büyük bir sıkıntı da ortaya çıktı.

Ateş Kuşları dizisinin 23. bölüm reytingleri beklentilerin çok altında gerçekleşti. İlayda Alişan, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik ve Hande Soral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 23. bölümünde tüm kişiler kategorisinde 10.’luk elde edilirken, AB grubunda 11. olabilen dizi, ABC1 grubunda ise günü 8. sırada tamamladı.

2’li oranlarda gerçekleşen reytinglerden sonra Ateş Kuşları dizisi hayranlarını da büyük bir telaş aldı. Dizinin ikinci sezonda çok daha güçlü bir şekilde ekranda yer almasını beklerken, gelen reytingler hayallerin kırılmasına yol açtı.

Dizinin ekibi sette yoğun bir çalışma programı uygularken, izleyicilerin ise ilk sezondaki kadar bile olsa diziye destek vermemiş olması şaşırtıcıydı. İlk sezonda çok daha iyi reytingler alabilen dizinin durumunu önümüzdeki bir kaç hafta yayınlanacak bölümlerde elde edilecek sonuçlar belirleyecek gibi gözüküyor.

İlayda Alişan ikinci sezon için çok heyecanlı olduklarının altını çizerek şunları söyledi: “İlk sezonu bayağı özveri ile çalışarak bitirdik. İkinci sezon da inşallah öyle olacak. Biz gelen senaryodan çok memnunuz. Umarım seyircinin de hoşuna gider.”

Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti’nin yanı sıra Arka Sokaklar isimli Kanal D dizisinin de yeniden ekrana dönüşü ile birlikte Cuma akşamları reyting elde etmek hiç kolay değil.