Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonda yenilenen hikaye izleyiciyi fena çarpacak!

Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonda yenilenen hikaye izleyiciyi fena çarpacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon sokak çocuklarının hayatta kalma mücadelesi ve iyi bir aile olma süreci Ateş Kuşları dizisinin öne çıkmasında belirleyici olmuştu. Aslında fakirlikle dolu ama sevginin gücünün ekrana yanması olan ilk sezonun ardından hikaye bambaşka bir noktaya doğru sürüklenecek.

İkinci sezon için Ateş Kuşları dizisinin yapım ekibi ve senaristler büyük bir çaba harcadı. Dizinin hikayesinde büyük değişim yaşandı. İzleyiciler artık zenginliğin diziye hakim olduğunu hissedecek ve duyguların yavaş yavaş azaldığı ama geçmişin güzel anılarının Gülayşe’nin peşini bırakmadığı sahnelerle karşılaşacak. İlayda Alişan, yine Gülayşe karakteri ile hikayenin bel kemiği konumunda ve oyunculuk performansı dizinin reytinglerine de yansıyacaktır.

Barbaros ile Gülayşe karakterlerinin nasıl bir hayata doğru adım atacakları merak edilirken, Kara karakterinin acı dolu hikayesi de ikinci sezonda izleyicileri derinden etkileyecek. Dizinin değişen senaryosu 8 Eylül Cuma gününden itibaren izleyicileri fazlasıyla çarpacak.

Ateş Kuşları dizisi ikinci sezonda yenilenen hikaye izleyiciyi fena çarpacak! 7

22. yeni bölümü ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak olan Ateş Kuşları dizisi, rakipleri Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti dizilerinden daha erken ekrana dönüş yaptı. Bu durumun reytinglerde nasıl bir sonuç yaratacağı da merakla bekleniyor.

Ateş Kuşları’nda Barbaros, Gülayşe’yi kazadan kurtarırken, Ateş Kuşları ise dağılan ailelerini toparlamaya çalışmaktadır.

Kara ve Gülayşe evleniyor. Peki Gülayşe Barbaros aşkı gerçekten bitti mi? Gülayşe aşkını gömüp Kara’ya intikam için mi evet dedi, yoksa işin içinde başka bir şey mi var?

Barbaros nikah masasında terk ettiği Gülayşe’yi kazadan kurtarır. Ölüm döşeğindeki babasının başındaki Gülayşe şimdi yapayalnızdır. Nizam’a bir şey olursa dengeler nasıl değişecek?

Ateş kuşları Gülayşe’ye söyledikleri yalanların ortaya çıkmasıyla darmadağın olurlar. Ve Gülayşe onu ziyaret etmek istediklerinde hastaneden içeri girmelerine dahi izin vermez. Ateş Kuşları kendilerini Gülayşe’ye affettirebilecek mi?

Kara’nın bir zamanlar kardeşleri olan Ateş Kuşları’na bu derece öfke duymasına sebep olacak kadar ne yaşamıştır geçmişte? Peki tam şimdi ortaya çıkmasının sebebi ne?

Tüm bu sorular bile Ateş Kuşları dizisinin ikinci sezonda da çok etkili bir yapım olacağını gösteriyor.