Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor!

Masumiyet dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Masumiyet dizini hikaye olarak fırtına gibi başladı diyebiliriz. Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’nu başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi kadına şiddet ağırlıklı olarak sürecek…

Kadınlara yönelik şiddetin ülkemizde ne büyük yaralara neden olduğu zaten bilinen bir gerçek. Aslında benzer olaylara ışık tutacak bir hikayesi bulunan Masumiyet, güçlü ile zayıf arasındaki adalet terazisini de ölçüyor… Ela karakterinin başına gelenler İlker’in güçlü ailesi tarafından gölgelenebilecek mi?

Yoksa Ela ve annesi Bahar bu büyük savaşta güçlü aileye derslerini hukuk önünde verebilecek mi? Masumiyet dizisinin ilerleyişi aslında birçok izleyici açısından da önemli. Zira kimi seyirciler benzer durumları yaşamış veya yaşayan bir yakını olabilmektedir. İşte bu nedenle de gerçek hayat ile örtüşen bir hikayesi bulunan Masumiyet ilgi çekmeye devam ediyor.

Masumiyet dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor! 7

Dizinin reytingleri her ne kadar çok iyi seviyelerde gelmese de ortanın üstü diyebileceğimiz bir noktada ve yükselmemesi için de bir neden yok. İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü de Ela ve İlker karakterleri ile öne çıkan bir oyunculuk performansı sergiliyor. Tabii ki Deniz Işın da Sefirin Kızı’ndan sonra kendisini Masumiyet dizisinde İrem karakteriyle göstermekte.

Masumiyet dizisi 17 Mart Çarşamba günü yayınlanacak 4.bölümden 2. fragman paylaşıldı.Ela ve İlker yüzleşmesi yaşanacak. Neler olacağı şimdiden merak konusu… İşte diziden yeni görüntüler: