Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumiyet dizisinde büyük belirsizlik ilgiyi artırıyor!

Masumiyet dizisinde büyük belirsizlik ilgiyi artırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Masumiyet dizisinde güçlü bir hikaye ve iyi oyunculuk performansları bulunuyor. Hülya Avşar’ı yıllar sonra dizi setlerine çekecek kalitedeki senaryonun varlığı diziyi güçlü kılıyor. Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un da ustalıkla rollerini canlandırdıkları dizide, genç oyuncular da büyük dikkat çekiyor.

Serkay Tütüncü,İlayda Alişan ve Deniz Işın’ın izleyicileri etkileyen oyunculukları, dizinin hikayesinin de bilinmezliklerle dolu olmasıyla birlikte yapımı daha da ilgi çekici kılıyor. Özellikle senaryoda neler olabileceğine yönelik tahminler yapmak çok zor…

Özellikle de Serkay Tütüncü’nün canlandırdığı İlker karakterinin attığı adımları anlamak ve onun bir sonraki adımda neler yapacağına yönelik çıkarımda bulunmak oldukça zor… İlker karakterinin Ela’ya aşkla yaklaşması ve onu bir kez daha etkilemesi dikkat çekmişti.

Hatta Ela, İlker’e aşık olduğunu bile yeni bölümde itiraf edecek. Ancak İlker aynı zamanda İrem ile de yeniden evlenme peşinde ve amacına da ulaşacak. İki kadını da idare etme derdine düşen İlker’in bir planı var ama kimse ne olduğunu bilmiyor.

Dizinin hikayesinde karakterlerin bir adım sonra nasıl bir adım atacaklarının pek de bilinememesi daha da ilgi çekici olmakta.

7 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Masumiyet dizisinin 7.bölümünden 3. fragman yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.