Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumiyet dizisinde gerçek ile algı operasyonu karşı karşıya!

Masumiyet dizisinde gerçek ile algı operasyonu karşı karşıya!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Masumiyet dizisini ortalamanın biraz üzerinde reytingleri ile iyi başlangıç yapmıştı. Dizi 3 haftadır ekranda ve izleyicilerde bağımlılık yaratmaya başladı. Kemik bir izleyici kitlesi de oluşturmakta olan dizinin hikayesinde her geçen hafta heyecan daha da yukarıya doğru çıkıyor.

İlker’in ailesi ile birlikte güçlerini kullanarak ortaya attığı algı operasyonu çabalarında Ela ve annesi Bahar ne yapacak merakla bekleniyor. Aslında bu durum günümüzde örnekleri sıklıkla yaşanan bir olay… Hem suçlu hem de güçlü olanlar tarafından her şeyin çarpıtılması, basitleştirilmesi, farklı şekilde ifade edilmesi gibi yöntemlerle oluşturulan algı operasyonlarını yeni bölümde izleyeceksiniz.

17 Mart Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümden detaylar şöyle: İlker’in şok ziyareti, bazı sorulara cevap olup, acımasız yalanların sonunu getirirken yeni bir acımasızlığın fitilini ateşler. Ela’nın yanında Bahar’a yakalanan İlker, savunmasında reddettiği ilişkiyi kabul etmek zorunda kalır.

Fakat İlker’in açıklaması, Ela’nın gururunu bir kez daha kırar. O güne dek sadece kızı için adalet arayışında olan Bahar, madalyonun diğer yüzüyle; Ilgazlar’ın profesyonelce yürüttüğü algı operasyonuyla karşı karşıya kalır. Operasyonun, bir diğer kurbanı ise İrem’dir. İrem’le ilgili ortaya çıkan şok delil, duruşmanın bile seyrini değiştirirken Harun, Hale ve Bahar arasında kartlar yeniden dağıtılır.

Masumiyet dizisinde gerçek ile algı operasyonu karşı karşıya! 8

Harun ve Bahar, kızları için işbirliği yapmak zorundadır. Okların İrem’i göstermesi, İlker ve Ela arasındaki dengeyi sarsar. Ela, kafasındaki karışıklıktan kurtulmanın bir yolunu bulur ve gerçeklere doğru kimsenin beklemediği büyük bir adım atar.

Üzerindeki büyük baskıyı ve İlker’in kendisinden uzaklaşmasını kaldıramayan İrem’in attığı adım ise Ela’nınkinden çok daha büyük olur. Gerçeğin yıkıcı etkisi hayatları bir kez daha değiştirecektir.

Masumiyet dizisinde gerçek ile algı operasyonu karşı karşıya! 9