Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinde İlayda Alişan’ın Kırmızı Oda’ya gitme vakti geldi!

Masumiyet dizisinde İlayda Alişan’ın Kırmızı Oda’ya gitme vakti geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Masumiyet dizisinin kadına şiddeti merkezine alan hikayesi büyük ilgi gördü. Dizinin ilk 4 bölümü çok beğenildi ve 23 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölüm de heyecanla bekleniyor. Hülya Aşvar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı dizide İlayda Alişan da harika Ela performansı ile göz dolduruyor.

Masumiyet dizisinde İlker karakterindeki Serkay Tütüncü de öne çıkan isimlerden ve hikayenin merkezinde yer alıyor. Dizinin 5.bölümünden 2. fragman paylaşıldı. Dizi hayranları yine etkileyici görüntülerle karşılaşacak. Özellikle de İlayda Alişan’ın performansı yine birçok kişiyi derinden etkileyecek.

Masumiyet dizisi hayranları sosyal medyada da yaptıkları yorumlarla bu açıklı hikayede gülümsetecek konular da bulabiliyor… Cuma akşamları tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya’nın canlandırdığı doktor hanım birçok kişiyi iyileştiriyor. Bozuk psikolojilerle doktor hanıma gelenler, giderken birçok şeyi geride bırakarak çıkıyor.

İşte İlayda Alişan’ın canlandırdığı Ela karakteri için de bu yoğun psikolojik sorunlar yaşadığı dönemde doktor hanıma gitme vakti geldi.. Tabii ki Doğduğun Ev Kaderindir gibi Kırmızı Oda ile Masumiyet arasında bir geçişgenlik olması beklenmiyor. Ancak dizi hayranları iki yapımı bu şekilde kurgulayarak, “Oyuncuların Kırmızı Oda’ya gitme vakti geldi” diye esprili yorumlar yapmayı ihmal etmiyor.

“Ela’nın doktor hanıma gitmesi fena olmazdı” diye yorum yazan Masumiyet hayranları, böyle bir hayal kuruyor olsa da gerçekleşmesi pek de mümkün değil…

Peki Ela hamile mi? İşte dizinin yeni fragmanı bu soruyu da sorduruyor…