Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bensu Soral bile o sorudan bıktı ama kaçışı yok 2021’de artık olacak!

Bensu Soral bile o sorudan bıktı ama kaçışı yok 2021’de artık olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bensu Soral, 3 yıldan uzun süredir ekranlarda yer almıyor. İçerde isimli yapım ile en son televizyon ekranına gelen oyuncu, 2019 yılında bir de Yılmaz Erdoğan’ın filmi Organize İşler Sazan Sarmalı’nda oynamıştı.

Ünlü oyuncu sonraki süreçte ise resim yeteneğini konuşturmanın ve sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra bazı özel çekimlerle gündemdeydi… Bensu Soral’a muhabirlerin en çok sorduğu soru da ne zaman ekrana döneceği şeklinde olmuştu. Pandemi döneminin da araya girmesinin etkisiyle oyuncunun dizilere dönüşü ertelendikçe ertelendi…

Bensu Soral da hayranları ile yeniden buluşmayı çok istediğini her fırsatta dile getiriyordu. Oyuncu, iyi projeler geldiğini ve yeniden ekrana dönebileceğinin sinyallerini verdi.

Soral, “Artık herhalde olacak bu sene, güzel işler var okuduğum. Herhalde artık en yakın zamanda bir şeye başlayacağım” diye konuştu.

Dijital veya televizyon dizisi diye bir seçim yapmayan oyuncu, ikisinin de olabileceğini anlattı. Soral, henüz hiçbir şey kesin olmadığı için de net bir şekilde bilgi vermedi. Ancak oyuncuya hem dijital hem de televizyon dizisi tekliflerinin gittiği ve anlaşmaların tamamlanmasını beklediği anlaşılıyor.