Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisinde itiraf geldi, izleyici bile duyduğuna inanamadı!

Masumiyet dizisinde itiraf geldi, izleyici bile duyduğuna inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Masumiyet dizisi Fox TV ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmaya devam ediyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan 7. bölümünün reytinglerinin dikkat çekici şekilde düşmesi herkesi fazlasıyla şaşırttı. Dizinin hikayesinin bu kadar sertleştiği, entrikanın ve olayların hiç bitmediği halde düşük gelen reytingler moral bozdu…

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrollerinde yer aldığı dizide; İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın üçlüsü de rollerini başarıyla canlandırıyor. Kadına şiddet konusunun öne çıkartıldığı dizinin ilk bölümlerine nazaran, son dönemde İlker ve Ela arasında yaşananlar şaşırtıyor. Ela, bir kez daha İlker’e kanarak kendisini çok sevdiğini sandı. Ancak İlker, iki kadını da elinde tutmak için her yolu deniyordu. İrem ile yeniden bir araya gelen İlker, Ela’yı dudağında öperek şaşırtan adımlar attı.

Hale’nin Bahar’ın üzerine oyunlar oynadığı ve Timur’un da buna destek olduğu ortamda bir başka ilginç gelişme daha yaşanacak. Ertuğrul Postoğlu’nun canlandırdığı İsmail Ilgaz, her şeyi gördüğünü ilk kez itiraf etti. İlker duyduklarına inanamadı, Hale de şoke oldu… İsmail’in neyi gördüğünü merak eden dizi hayranları, fragmandan hiçbir şey anlamadı…

“İsmail Bey neyi itiraf edecek? Bunun İlker ile ne ilgisi var?” Dizi hayranlarının aklındaki sorular bunlar. Dizi hayranları İsmail’in gördüğü şeyin ne olduğunu ve altında ne çıkacağını çok merak ediyor. Bu itiraf dizi hayranlarını da bir hayli şaşırtmış durumda.

Baba- oğul arasında yaşananlar yeni bölüme damgasını vuracak. Hale’nin bu durumun açığa çıkmaması için neler yapacağı da merakla bekleniyor. Bu arada birçok dizi hayranı İrem karakterini yüzsüz olarak tanımlamaya başladı.