Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün zarafetini izlemek için son 5 bölüm

Tuba Büyüküstün’ün zarafetini izlemek için son 5 bölüm

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi ekran ömrünü tamamlamaya doğru ilerlioyr… Star TV ekranında 12 Nisan Pazartesi günü 48.bölümü yayınlanacak olan dizi, yakında hayranlara veda edecek. 52. bölüm itibari ile yani planladığı gibi ekran ömrünü tamamlaması beklenen dizinin hayranları, 5 bölüm daha yapımı ekranda görebilecek.

Tuba Büyüküstün’ün Mavi karakteri ile hikayeye katılmasından sonra hayranları yoğun bir ilgi göstermişti. Ancak dizinin değişen hikayesi bazı izleyicileri rahatsız etti ve reytinglerde de ciddi gerileme yaşandı. Ancak Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün ikilisini 6 yılın ardından ekranda bulan ve onları yeniden bir arada izlemekten keyif alan geniş bir kitle daha var.

Tuba Büyüküstün'ün zarafetini izlemek için son 5 bölüm 8

Özellikle yurt dışında büyük ilgi gören ikilinin dizideki son bölümlerine de ilginin yine yüksek olması bekleniyor. Sosyal medyada özellikle yabancı hayranlar Sefirin Kızı dizisiyle ilgili her gün binlerce paylaşım yapıyor. Tuba Büyüküstün’ün hem yetenekleri hem de güzelliği ile ilgili birçok paylaşımda bulunan dizi hayranları için ünlü oyuncuyu ekranda görmek için son 5 bölüm olduğunu da hatırlatmak lazım…

Tuba Büyüküstün'ün zarafetini izlemek için son 5 bölüm 9

Büyüküstün, 48. yeni bölümde yine zarafetini sergileyecek. Mavi ile Sancar arasında yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Özellikle de Mavi’nin hamile olması ve Sancar’ın ne yapacağı konusu önem taşıyor. İşte Sefirin Kızı dizisinin 48.bölümünden görüntüler ve yeni detaylar:

Hamile olduğunu öğrenen Mavi kendini büyük bir ikilemin içinde bulur. Geçmiş acıları ve korkuları onun geleceğe ve yeni bir bebeğe tutunmasına izin vermez. Diğer yandan düğün sonrası Halise yüzünden konakta kopan fırtına, Sancar’ın atacağı adımla konağın bütün düzeninin değişmesine neden olacaktır.

Sedat ve Güven kurdukları yeni planlarını işletirken hiçbir açık kalmaması için çalışırlar. Mavi ona karşı hazırlanan bu tuzaktan habersiz kendi kararsızlık cehenneminde yanmaktadır. Bu konuda Sancar’la yüzleşmenin hiç de kolay olmayacağının farkındadır ama asıl Melek karşısında kendini çaresiz hissedecektir. Sancar ise sevdiklerini korumak için mücadele ederken, önce marinayla ilgili öğrendiği gerçeklerle sonra da annesinden alacağı bir haberle adeta yıkılır.

Elvan, Bora konusunda üst üste hayal kırıklıkları yaşarken tanışacağı bir kadın kendini sorgulamasına ve bakış açısını değiştirmesine neden olur. Yahya ise Elvan için çabalamaya devam eder ve ondan beklenmeyecek girişimlerde bulunur. Ansızın gelen acı bir haberle ikisinin de dünyası değişmek üzeredir.

Halise çabalarının sonuç vermediğini görerek soluğu Sedat ve Güven’in yanında alır. Mavi ise Sancar ve Melek’le olan ilişkisini temelinden etkileyecek bir karar vererek kendini kliniğin kapısı önünde bulacaktır.