Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinde ters köşeler üst üste geliyor, sıkı tutunun!

Masumiyet dizisinde ters köşeler üst üste geliyor, sıkı tutunun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi ile dikkat çeken Fox TV’nin Masumiyet dizisinin yükselişi devam ediyor. Hikayesi ile göz dolduran dizinin reytingleri fena değil… Kırmızı Kamyon isimli Show TV dizisinin de çarşamba rekabetine gelmesine rağmen, Masumiyet ilgi görmeye devam ediyor. Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizide, genç oyuncular da önemli performanslar ortaya koyuyor.

İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın da güçlü performanslar sergilediği Masumiyet dizisi, hikayesinin gücüyle yoluna devam ediyor. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizileri ile rekabet etmekte zorlanan Masumiyet, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri karşısında da güçlü bir duruş sergiliyor.

Masumiyet dizisinin ilk 6 bölümü geride kaldı. 7. yeni bölümden 2. fragman da yayınlandı. İlker ile Ela arasında yaşananlar yine olayların seyrini değiştirecek. İlker’in daha önce şiddet uyguladığı ve mahkemede de hesap vermesi için çaba harcayan Ela’ya karşı tavırları şaşırtıyor.

İlker, Ela’ya aşık olmaya başlıyor ve bu durum da dizinin yeni bölümünde daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Ela bir kez İlker’e inandı ve hayatı çok kötü bir şekilde bundan etkilendi. Ela, bir daha olmasına izin vermeyeceğini söylüyor.

Masumiyet dizisinde ters köşeler üst üste geliyor, sıkı tutunun! 7

İlker’in bir yanda Ela’nın aklını karıştırması, diğer yanda ise İrem’i elinde tutmak için parmağına yüzük takması yeni bölümde dikkat çeken bir başka detay olacak.

İrem boşandığı için pişman ve babasını suçluyor… Ela ise bir kez daha aldatılmanın şokunu yaşıyor… Ela, “Ben hala İlker’i çok seviyorum. Ben bu aşktan iyileşemiyorum” diyerek kalbine söz geçiremediğini de söylüyor.

İlker ise İrem’in elini tutuyor belki ama, kalbindeki kişi ise Ela… Masumiyet dizisinin hikayesi yine izleyicileri derinden yakalayacak bir noktaya doğru gidiyor. İşte dizinin 7.bölüm 2. fragmanı: