Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisi final kararı kadar, izleyiciyi deli eden bir şey daha var!

Baraj dizisi final kararı kadar, izleyiciyi deli eden bir şey daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Baraj dizisinin 34. bölümü heyecan ve merakla bekleniyor. 6 Nisan akşamı yine olaylar ve entrikalar bitmek bilmeyecek. Mert’in kaçırılması konusunda neler yaşanacağı merak edilirken, Bahar ile Nehir arasındaki büyük savaş da farklı bir boyuta taşınacak.

Bahar’ın tüm oyunlarına Nehir yanıt vermekte zorlanırken, Nazım’a yaptığı şikayet ise ters tepecek. Nazım, Bahar’ı savunacak, Nehir ise kendi yoluna gidecek. Nehir’in yanına yaklaşan yeni adam ise Nazım’ı çok endişelendirecek.

Nazım ve Nehir arasında ipler kopma noktasına gelirken, Bahar’ın tam da istediği gerçekleşiyor.. 6 bölüm sonra final yapacağı ortaya çıkan Baraj dizisinin hikayesindeki sıkıntılar bu kararı zorunlu kılıyor. Zira dizide senaristler öyle sert ve saçma bulunan adımlar attı ki, artık hikayenin toparlanması veya 3. sezonda da devam edebilecek bir noktaya getirilmesi çok zor.

Fox TV, iyi reytingler de alsa Baraj dizisine veda etmeyi kafasına koymuş durumda. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin takipçileri hem final kararına isyan ediyor hem de hikayenin gidişatına…

Baraj dizisinde entrikanın haddi hesabı yok. Diziye karakterlerin ilk başladığı nokta ile şimdi geldiği nokta arasında derin bir uçurum var. Bu da izleyici de büyük rahatsızlık yaratıyor. Birçok izleyici Baraj dizisinin bitmesini istemiyor ama senaryonun da bu noktaya gelmesinden rahatsız olduklarını ifade ediyorlar.

“Nazım’ı yolasım geliyor. Bahar’ı boğasım geliyor. Nehir alsın başını yürüsün, bunlar çekilecek gibi değil” diye yorum bırakan bir dizi hayranı, birçok kişinin de duygularına tercüman oldu.

Nehir karakteri en masum kişi olarak kalırken, Nazım da artık masum bulunanlar arasında sayılmamaya başlandı. Tabii ki dizi hayranları arasında kim masum, kim değil yönünde tartışma da sürüp gidiyor…

İşte 6 Nisan Salı günü yayınlanacak olan Baraj dizisinin 34. bölüm 1. fragmanı: