Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumiyet dizisinde yeni gelişmeler ve büyük şok!

Masumiyet dizisinde yeni gelişmeler ve büyük şok!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Masumiyet dizisinde hikaye iyice derinleşiyor. Toplumsal bir sorun olan kadına şiddet meselesinin tüm yönleri ile ele alındığı, psikolojik dram türündeki yapımın hayranları da merakla yeni gelişmeleri bekliyor.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrollerinde yer aldığı dizide genç oyuncular; İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın da sergiledikleri üstün performans ile göz dolduruyor. Dizinin ilk 10 bölümü ilgi gördü belki ama beklenenden daha düşük reytingler aldığı değerlendirmeleri de yapılıyor. Peki 11. yeni bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar:

Masumiyet dizisinde yeni gelişmeler ve büyük şok! 7

Hale’nin planıyla köşeye sıkışan İsmail, kendi ağzıyla suçunu itiraf etmek ve teslim olmak zorunda kalır. İsmail’in şok itirafıyla yer yerinden oynarken, Umut’un o gece olay yerinde olduğunun tespit edilmesiyle davanın seyri değişir. Bahar ve Ela ortaya çıkan şok gelişmelerle sarsılır, birbirlerinden habersiz aynı gerçeği arayan anne kız, gerçekler ve yalanlar arasında arafta kalır.

İsmail’in gölgesinden kurtulan Hale ve İlker için ise vakit, karanlık aile geçmişleriyle hesaplaşma vaktidir. İsmail’in yıllarca gözlerden saklamayı başardığı hastalıklı dünyası göz önüne serilirken İlker, İrem ve Ela arasındaki dengeler bir kez daha değişir. Harun’un gizli gündemleri ise saklı kalmış bambaşka gerçekleri su yüzüne çıkarmak üzeredir.

İşte 5 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Masumiyet dizisinin 11. bölüm fragmanı: