Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit’in verdiği dizi müjdesinin detayları ortaya çıktı!

Burak Özçivit’in verdiği dizi müjdesinin detayları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Burak Özçivit, 2 sezondur atv ekranında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde yer alıyor. Pandemi koşullarında zorlu şartlara çalışmaya devam eden Özçivit, yoğun bir programa sahip. Önceki gün repo günü olması nedeniyle eşi Fahriye Evcen ile sokağa çıkan oyuncu, kameralara yakalanmıştı.

Burak Özçivit’e tatil planları sorulmuş, ancak oyuncu bir müjde vererek Kuruluş Osman’ın yaz ayında da devam etme ihtimalinin bulunduğunu belirtmişti. Dizi hayranları bu konunun detayını merak ediyordu.

atv ekranlarında yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinin birçok yapım gibi Mayıs veya Haziran başında sezon arası vermesi bekleniyordu. Ancak planlar çok daha farklı.

Burak Özçivit, “Yaz ayında da devam edebilir” diyerek ilk işareti vermişti. Atv’nin planının Temmuz ayının ilk haftasına kadar Kuruluş Osman dizisinin devam etmesi yönünde olduğu ortaya çıktı.

Yani dizi hayranları haziran ayın boyunca Kuruluş Osman’ı ekranda görmeye devam edecek. Bir çok yapım yaz arası verecek ama atv’nin iddialı dizisi izleyicileri ile uzun bir süre daha buluşmaya devam edecek.

Kuruluş Osman’ın yaz arasını kısa tutması önemli bir atak olarak görülüyor.