Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinin final kararının altındaki nedeni Hülya Avşar’dan dinleyin

Masumiyet dizisinin final kararının altındaki nedeni Hülya Avşar’dan dinleyin

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Hülya Avşar, uzun yıllar aradan sonra yeniden dizi setlerinde görünmeye başladı. Hale Ilgaz karakterine hayat veren oyuncu, Masumiyet isimli dizinin hikayesini çok beğendiği için oynamak istediğini söylemişti. Yapımcı Faruk Turgut ile de iyi arkadaş olduklarını anlatan Avşar, projenin 13. bölümde final yapacak olmasından da memnun değil.

Masumiyet dizisi, düşük gelen reytingleri sonrasında çarşamba gününden pazartesine alındı. Geçtiğimiz pazartesi akşamı 12. bölümü yayınlanan dizi yine düşük reytingler alınca, Fox TV tarafından final kararı verildi.

Masumiyet dizisi 24 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’da yayınlanacak final bölümü ile birlikte ekrana veda edecek. Peki Hülya Avşar final konusunda ne düşünüyor?

Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan ile birlikte aynı sette yer alan Hülya Avşar, “İyi gidiyor. Artık yavaş yavaş bitiyor. Güzeldi, çok güzeldi her şey” diye konuştu.

Masumiyet dizisinin yayından kaldırılmasının altında sadece düşük gelen reytinglerin değil, bütçenin yüksekliğine de bağladı. Avşar, “Evet biraz pahalı bir yapıt. Ama güzel bir dijital filmi gibi oldu. 13 bölüm, çok güzel oldu” diye konuştu.

Tatil planını pandeminin durumuna göre yapacağını anlatan Avşar, ilk aşısını da olduğunu ve Sinovac aşısı yaptırdığını belirterek, Çinli taklide yaparak gülümsetti.