Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın arka planında Hilal Altınbilek sorunu!

Bir Zamanlar Çukurova’nın arka planında Hilal Altınbilek sorunu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinde başrolde yer alan Hilal Altınbilek, Karagül dizisindeki Özlem karakterinden sonra daha da geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Hilal Altınbilek çok farklı bir rolde yer alıyor.

Züleyha karakteri 3 sezonluk hikayede büyük değişimler yaşadı.Altınbilek de bir oyuncuyu bir yapımda çok zorlayacak olan bambaşka karakter sunumlarını izleyicilere inandırmak adına çok çaba harcadı. Bir dönem Yılmaz ile aşka tutunan saf bir aşık kadından, Çukurova’nın hanım ağalığına giden yolda Züleyha karakteri büyük bir değişim yaşadı.

Hilal Altınbilek bu değişimi canlandırmanın kendisi için çok zor olduğunu ifade etti. Karakterin arka planda çok farklı duygular yaşaması ve oyuncunun da bunu izleyicilere inandırması noktasında üzerindeki sorumluluk büyüktü.

Hilal Altınbilek, özellikle ağlama sahneleri ve duyguların doruğa çıktığı anlarla çok kez karşılaştı. Züleyha’nın birbirinden farklı ruh hallerini izleyicileri ikna edecek şekilde canlandıran oyuncu, bunu yaparken geçmişte kendi yaşadıklarını düşünerek rol yaptığı anlar da oldu.

Ancak Altınbilek, Dizi TV programında yaptığı açıklamada kendisinden bir konuyu düşünerek ağlama veya böyle sinir bunalımı geçirdiği sahnelere konsantre olma durumunun çok yorucu olduğunu da ifade ediyor.

Oyuncu, bu konuda yeni bir yöntem bulduğunu ve bir şekilde bu sahneleri kurtardığını da anlatıyor. Altınbilek, “Sonra buldum ki, kendi hayatımla özdeşleştirdiğim bir sürü şey yapıyorum. O beni yoruyor. Başka bir teknik bulmam lazım. Bir şeyler yapıyorum kendi içimde. Ama artık Züleyha için yapmama gerek kalmıyor. Rolde olduğum için sürekli” şeklinde konuştu.

Oyuncu bu sözleriyle aslında Züleyha karakteri ile ne kadar bütünleştiğini de anlatmış oldu.