Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumiyet dizisinin final sahnesi izleyicileri çıldırtacak

Masumiyet dizisinin final sahnesi izleyicileri çıldırtacak

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında Masumiyet dizisinin final yapmasına karar verildi. Dizinin düşük gelen reytingleri sonrasında geçtiğimiz gün karar alındı ve final bölümünün de 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacağı duyuruldu.

Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü gibi dikkat çeken isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin hikayesi birçok kişiyi çok etkiledi.Kadına şiddet olayını tüm yönleri ile ekrana taşıyarak farkındalık sağlayan Masumiyet, ne yazık ki beklenen çıkışı yapamadı.

Dizinin final bölümünde ise izleyicileri çıldırtacak anlar yaşanacak. Kendisine şiddet uygulayan İlker ile evlenen Eda’nın yaptıklarını izleyiciler şaşkınlık içinde izleyecek.Peki finalde başka neler olacak? İşte tüm detaylar:

İlker’in akıl almaz evlenme teklifiyle deliye dönen Bahar, Ela’ya güvenemez ve sert tedbirler almak zorunda kalır ancak ne İlker’in hesaplarına, ne de Timur’un çıkarları uğruna Ela’yı kullanmasına engel olamaz. Ela, uzun gel gitlerin ardından içindeki bütün soru işaretlerine rağmen, İlker’in telkinlerinin etkisinde kalır ve ona evet der. Bu akıl almaz evlilik, Ilgaz cephesine ihtiyacı olan algı yönetimini sağlasa da, Ilgaz’lar hiç beklemedikleri yerden altından kalkamayacakları bir darbe yer.

İlker ve Ela’nın evlenmesi sadece Bahar için değil, İrem için de yıkıcı olur. Dengesini tamamen kaybeden İrem, nihayet iyileşmek adına büyük bir adım atarken, yaptığı misilleme ile Ilgaz’ları karıştırmayı başarır. Diğer yanda, Harun’un olay gecesindeki payı tüm çıplaklığıyla ortaya çıkarken, yolu Ela’nın yaşadığı felaket gecesinden geçen herkes için hesaplaşma vakti gelmiştir artık. Kızının evliliğiyle köprüleri atmış olan Bahar, son sözünü mahkemede söyleyecek ve olay gecesiyle ilgili ezberler bir kez daha bozulacaktır.