Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet işine Alina Boz bile şaşırdı! Esra Bilgiç’ten bir sürpriz poz daha!

Mehmet işine Alina Boz bile şaşırdı! Esra Bilgiç’ten bir sürpriz poz daha!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların aranan yüzlerinden Alina Boz ve Esra Bilgiç’in sosyal medya hesaplarından son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım… İlk sırada Alina Boz var. Oyuncu, bir süre ayrı kaldığı tv dizilerine Maraşlı ile geri döndü…

Atv’de Pazartesi akşamları yayınlanan dizide Mahur karakterine hayat veriyor. Öncesinde ise Netflix’in Aşk 101 dizisinde rol alıyordu.

Burak Deniz ile birlikte oynadığı Maraşlı’daki rolü ve oyunculuğu ile büyük beğeni toplamakta. Deniz ile de ekran uyumu açısından birbirlerine çok yakıştırılıyorlar.

Dizinin 24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 19. bölüm tanıtımına, izleyici kadar Alina Boz da şaşırmış anlaşılan!

Oyuncu, heyecanı yükselten fragmanda, Maraşlı’ya Hilal’in ‘Mehmet’ demesiyle birlikte herkesin yeni bir ters köşe geldiğini anladığı o şaşırtan sahneye tavrı da aşağıdaki gibi oldu… Alina Boz, şaşıran emoji ile heyecanı biraz daha yükseltme peşinde…

Mehmet işine Alina Boz bile şaşırdı! Esra Bilgiç'ten bir sürpriz poz daha! 8

Gelelim Esra Bilgiç’e… Oyuncu, Ramo dizisinde oynadığı Sibel karakteri ile bir süre önce vedalaştı. İzleyicinin bitmesine üzüldüğü Ramo, Show TV’nin ani kararıyla final yaptı. Geçtiğimiz sezon başlayan dizi, pandemi arası vermiş ve sezon finali bile yapamamıştı.

Adana’da başlayan hikaye, ikinci sezonda İstanbul’a taşınmıştı. Murat Yıldırım ile başrolünde oynadığı dizide bir kez daha izleyenlerin beğenisini toplayan Esra Bilgiç, şu sıralar Ramo’yu ardında bıraktıktan sonra bu kez Fox’un Kanunsuz Topraklar dizisi için hazırlanıyor.

1940’lı yıllarda ve Zonguldak’ta geçecek olan hikayede Gülfem isimli bir karakteri oynayacak. Maden şirketi sahibinin kızı rolündeki oyuncuya dizide Uğur Güneş, madenci Davut olarak eşlik ediyor. Faruk Teber’in yöneteceği dizinin senaryosunu Zülküf Yücel yazarken, yapımcılığını ise Gold Yapım üstleniyor.

Güneş ve Bilgiç, şu sıralar bol bol at biniyorlar. Dizide sıklıkla ata binecekleri de sosyal medyadan yaptıkları eğitim sırasındaki paylaşımlardan da anlaşılmakta.

Esra Bilgiç, bu arada kendisini özleyen hayranlarına bir de aşağıdaki pozunu yayınlamış… Makyajsız, günlük, doğal haliyle görünüyor oyuncu…

Mehmet işine Alina Boz bile şaşırdı! Esra Bilgiç'ten bir sürpriz poz daha! 9