Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet için final ihtimali izleyiciyi çıldırttı, sosyal medya kaynıyor!

Masumiyet için final ihtimali izleyiciyi çıldırttı, sosyal medya kaynıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Masumiyet final olmasın diye sosyal medyada binlerce paylaşım yapıldı! Fox TV ekranında kadına şiddet konusunu merkezine alan Masumiyet dizisinin reytingleri ortalama oranları bir türlü aşamadı… Dizinin hikayesi çok sağlam. Oyuncu kadrosu da çok iyi olan ve güçlü performansların yer aldığı yapım ne yazık ki, yeterince ilgi görmüyor. Fox TV’nin tüm çabalarına rağmen Masumiyet dizisi Çarşamba akşamları Kuruluş Osman ve Sadakatsiz isimli iki güçlü dizisinin gölgesinde kaldı.

Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide ayrıca; İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın da sergiledikleri güçlü preformanslar ile göz dolduruyor. Hikayesi öyle farklı ve düzlemde hareket ediyor ki, Masumiyet dizisinin bir sonraki bölümünde ne olacağını tahmin etmek bile çok zor.

Derinlikli hikaye zaten usta oyuncuları yapıma getiren en önemli sebep oldu. İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü de övgü üstüne övgü aldı. Hülya Avşar, oğlu İlker’e hayat veren Tütüncü’nün bu kadar iyi bir oyuncu olduğunu sette fark ettiğini söylemişti.

Masumiyet için final ihtimali izleyiciyi çıldırttı, sosyal medya kaynıyor! 8

İlayda Alişan’ın Ela performansı da Deniz Çakır’ı çok etkiledi ve usta oyuncu genç meslektaşını övdü. Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen Masumiyet dizisinin reytingleri yükselmeyince final ihtimali ortaya çıktı. Dizi hayranları ise böyle bir karar alınmasından çok korkuyor.

Masumiyet dizisinin final olmaması için dizi hayranları twitter üzerinde “Masumiyet Final Olmasın” mesajları ile etiketler oluşturdu ve binlerce de paylaşım yapıldı.70 binin üzerinde paylaşım izleyicilerin finale karşı direnme çabaları olarak dikkatleri çekti.

Masumiyet için final ihtimali izleyiciyi çıldırttı, sosyal medya kaynıyor! 9