Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet setinde linçlere karşı son duruş! İlayda Alişan, Serkan Tütüncü ve Deniz Işın, böyle veda etti…

Masumiyet setinde linçlere karşı son duruş! İlayda Alişan, Serkan Tütüncü ve Deniz Işın, böyle veda etti…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Masumiyet dizisi, etkileyici bir bölümle yayına başlamıştı ancak Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamadı. Daha sonra gün değiştirilerek Pazartesi akşamları yayınlanacağı söylenen dizinin, reytingleri iyice düşünce 13. bölümde final yapmasına karar verildi.

Başrollerinde Hülya Avşar, Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın rol aldıkları dizide, kadına şiddet konusunun işleniyor olması da izleyenlerin dikkatini çeken önemli bir hikayeydi.

Öldüresiye dövüldükten sonra arabadan atılan Ela’nın, yaşadığı şiddet sonrasında adalet arama mücadelesini anlatan dizide sonunda adalet yerini buldu. Önce İlker ile evlenmesi tepki çeken Ela’nın, finalde kendisini döven kişinin İlker olması da herkesi şaşırttı.

Dizinin final sahnesinde İlker tutuklanırken, Ela ve İrem’in birbirlerine sarılarak verdikleri destek ise dizinin finalini anlamlı kılan bir sahneydi.

Masumiyet dizisinin çekimleri bir kaç gün önce tamamlanmıştı. Setten sürekli paylaşımlar yapan İlayda Alişan, bu kez dizinin finali ile birlikte diğer oyuncularla çektiği fotoğrafları yayınladı.

Bu fotoğraflardan birine yazdığı sözler ise dikkat çekti. Dizinin başından beri İlker karakterine sosyal medyada çok yüklenilmişti. Devam eden bölümlerde Ela’nın kendisine sandalye ile saldırdığını hatırladığı halde İlker’e olan hastalıklı aşkı da yine pek çok eleştiriye neden olmuştu.

Sosyal medyadan gelen bu yoğun eleştirileri ‘linç’ olarak adlandıran İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın son pozlarına da “Linçlere veda ediyoruz böyle” notunu düşmeleri bu nedenle dikkat çekti…

Masumiyet setinde linçlere karşı son duruş! İlayda Alişan, Serkan Tütüncü ve Deniz Işın, böyle veda etti... 12

İlayda Alişan, instagram’da yaptığı paylaşımla, dizideki rol arkadaşları, tüm ekip ve oynadığı karaktere duygusal sözlerle veda etti… İşte o veda paylaşımları…

Masumiyet setinde linçlere karşı son duruş! İlayda Alişan, Serkan Tütüncü ve Deniz Işın, böyle veda etti... 13

 

Masumiyet setinde linçlere karşı son duruş! İlayda Alişan, Serkan Tütüncü ve Deniz Işın, böyle veda etti... 14

Masumiyet setinde linçlere karşı son duruş! İlayda Alişan, Serkan Tütüncü ve Deniz Işın, böyle veda etti... 15

Masumiyet setinde linçlere karşı son duruş! İlayda Alişan, Serkan Tütüncü ve Deniz Işın, böyle veda etti... 16

Masumiyet setinde linçlere karşı son duruş! İlayda Alişan, Serkan Tütüncü ve Deniz Işın, böyle veda etti... 17