Ana sayfa Dizi Haberleri Sette gerginlik, karavan krizi… Deniz Çakır, Masumiyet setindeki tüm dedikodulara en güzel yanıtı veda ederken verdi!

Sette gerginlik, karavan krizi… Deniz Çakır, Masumiyet setindeki tüm dedikodulara en güzel yanıtı veda ederken verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Masumiyet dizisi, dün akşam ekrana gelen 13. bölümle final yaptı. Dizinin reytinglerinin düşük olması sebebiyle, kanal final kararı almıştı. Bayram öncesinde 12. bölümün reytingine bakılarak karar verileceği ifadesi gündeme gelmiş ve son bölümün reytingleri de beğenilmeyince dizinin bileti kesilmişti!

13. bölümde izleyenlerin merak ettiği tüm sorular da yanıtını buldu! Başta Ela ve İlker’in evliliği izleyicinin eleştirilerine neden olsa da en sonunda Ela’yı öldüresiye döven kişinin İlker çıkması, hapse girmesi ve Ela’nın da onu terketmesiyle herkesin beğendiği bir son ortaya çıktı.

Özellikle son sahnede İrem ve Ela’nın cezaevi önünde İlker, hapse götürülürken birbirlerine sarılarak verdikleri destek ise göz yaşları ile izlendi.

Dizinin setinde de son çekim gününden veda anları oyuncuların sosyal medya sayfalarına yansıdı. Masumiyet dizisi ile uzun zaman sonra yeniden ekrana dönen Deniz Çakır, dizideki rol arkadaşları ve ekiple birlikte verdiği son pozları paylaştı.

Sette gerginlik, karavan krizi... Deniz Çakır, Masumiyet setindeki tüm dedikodulara en güzel yanıtı veda ederken verdi! 8

Oyuncu, çekimlerin ilk başladığı günlerde kendisine tahsis edilen karavanı beğenmediği, sette gerginlik çıkardığı şeklinde kimi dedikodular nedeniyle sıkıntı yaşamıştı.

Hülya Avşar, bir röportajında böyle olayların hiç bir şekilde yaşanmadığını altını çizerek ifade etmişti. Deniz Çakır, son yaptığı paylaşımlarla tüm ekip ve tüm oyuncu arkadaşlarıyla sarılarak veda ettikleri o anların pozlarını instagram sayfasında yayınladı.

Dizinin başından  beri yapılan kimi dedikodulara da oyuncu güçlü bir mesaj vermiş oldu böylece. Hülya Avşar, İlayda Alişan, Mehmet Aslantuğ, Tolga Güleç’in de yer aldığı rol arkadaşları ve kamera arkası ekibi ile samimi pozlarını paylaşarak son noktayı böyle koydu…

Sette gerginlik, karavan krizi... Deniz Çakır, Masumiyet setindeki tüm dedikodulara en güzel yanıtı veda ederken verdi! 9