Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet’in Avukat Beril’i Süreyya Güzel’e yeniden Fox TV dizisinde!

Masumiyet’in Avukat Beril’i Süreyya Güzel’e yeniden Fox TV dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin 2022 yılında izleyicilerle buluşturmayı planladığı Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı Son Nefesime Kadar isimli dizi için hazırlıklar devam ediyor.

Çok yakında sete çıkması beklenen dizinin oyuncu kadrosu da yeni isimlerle bir hayli etkili bir hale geldi. Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Elif Ceren Balıkçı, Türkü Su Demirel isimlerinin dizi ile anlaştığı daha önceden ortaya çıkmıştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre sorunlu bir polisin hikayesinin anlatılacağı diziye yeni 3 isim daha katıldı. Ahmet Saraçoğlu ve Bedir Bedir ile birlikte Süreyya Güzel’in de dizinin ekibinde yer alması kesinleşti.

Süreyya Güzel, 1974 yılında dünyaya gelen Süreyya Güzel, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Tiyatro ile başladığı sanat yaşamında hem dizilere hem de sinema filmlerine yer açan oyuncu, başarılı performansları ile dikkat çekiyor.

2001 yılından bu yana setlerde görünmekte olan oyuncu, Es Es isimli yapımdaki Rüya karakteri ile ilgi görmüştü.

20 Dakika dizisindeki Özlem olarak da birçok izleyicinin hatırlayacağı oyuncu, Güneşin Kızları dizisinde de İnci karakterini canlandırdı.

En son Fox TV’nin Masumiyet isimli dizi ile birlikte 6 yılın ardından yeniden dizi setlerine dönen Süreyya Güzel, avukat Beril karakterini canlandırdı. Oyuncu yılın son günlerinde yeni bir dizi anlaşması daha yaptı.

Son Nefesime Kadar olarak ismi belirlenen, Fox TV’nin yeni dizisinde ünlü oyuncuyu da izleyebileceksiniz. Sinema çalışmalarına da devam eden oyuncu, “Geçen Yaz” isimli filmin kadrosunda da yer aldı.