Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’nın Bekir’i Bedir Bedir’e dördüncü dizi piyangosu vurdu!

Menajerimi Ara’nın Bekir’i Bedir Bedir’e dördüncü dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1982 yılında Erzurum’da dünyaya gelen tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Beir Bedir, Mimar Sinan Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunudur. Uzun süre şehir tiyatrolarında birçok oyun sahneleyen Bedir Bedir, 2009 yılından bu yana da dizi setlerinde ve sinema filmlerinde yer almayı sürdürüyor.

Bugüne kadar birbirinden farklı dizilerde, farklı rollerle izlediğimiz Bedir Bedir, 2021 yılına da 4 dizi sığdırmayı başardı… İlk olarak Menajerimi Ara dizisinde Bekir karakterinde izlediğimiz oyuncu, ardından Baş Belası isimli atv dizisinde konuk olarak yer almaştı.

Bedir Bedir ayrıca Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Şehzade Human olarak da yer aldı. Oyuncu yılın son günlerinde yeni bir dizi anlaşması daha yaptı.

2021 yılında üst üste farklı projelerde gördüğümüz oyuncu, şimdi de Son Nefesime Kadar isimli Fox TV dizisinin kadrosuna katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Bedir Bedir’in yanı sıra Ahmet Saraçoğlu ile Süreyya Güzel de dizinin ekibinde yerini alacak.

Nurgül Yeşilçay’a Emre Kınay, Ertan Saban, Begüm Birgören, Baran Bölükbaşı, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı gibi isimlerin yer alacağı dizi, bir polisin yaşadığı bunalımlı hayatı ekrana taşıyacak.

Nurgül Yeşilçay hayranları oyuncuyu sorunları olan polis karakterinde izleyecek. Bedir Bedir’in yeni dizideki rolü de çok merak ediliyor.