Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizinin hikayesi gibi sette de takıntılı bir tavır var!

Masumlar Apartmanı dizinin hikayesi gibi sette de takıntılı bir tavır var!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı dizisi ilk bölümü ile geçtiğimiz Salı akşamı izleyicilerle buluştu. Safiye ve Gülben karakterleri dizi hayranlarının hayatına daha ilk bölümden giriş yaptı. Ezgi Mola ve Merve Dizdar ikilisi, temizlik hastası iki kız kardeş rolünde son derece başarılı bir çıkış yaptı.

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisindeki temizlik takıntısı olan kardeşlerden Gülben karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, Posta gazetesine yaptığı açıklamada covid-19 konusunda titiz önlemler alındığını söyledi.

Dizideki titizlik ve temizlik takıntısının bir benzerinin de sette covid-19’a karşı ekip tarafından yürütüldüğü anlaşılıyor. Merve Dizdar, her şeyin de yolunda olduğunu belirtti.

Ünlü oyuncu, sette alınan koronavirüs önlemleri konusunda şunları söyledi: “Bizim setimiz çok dikkatli. Maskeler hep takılı. Hijyen çok iyi. Zaten sette düzenli olarak Covid-19 testlerimiz yapılıyor. Her şeye dikkat ediyoruz. Korkuyor muyum? Tabii ki ama garip bir şekilde böyle yaşamaya ve maske takmaya alıştım.”

Masumlar Apartmanı dizinin hikayesi gibi sette de takıntılı bir tavır var! 2

Pandemi sürecinde zor gürler geçirdiğini ve bunun devam ettiğini belirten Merve Dizdar, hiçbir şeye odaklanamadığını belirtti. Oyuncu, bu süreç ile ilgili yaşadıklarını şöyle anlattı: “Yeni yeni toparlanmaya başlıyoruz. Zor günler geçirdik, geçiriyoruz da ama bunu da yaşamamız gerekiyormuş demek ki. Başlarda hiçbir şeye odaklanamadım. Kitap okuyamadım, film izleyemedim, spor yapamadım… Sonradan adapte olmaya başladım. Şu anda hâlâ bazen yabancılaşıyorum ama çalışmak iyi geldi. Evde oturmak benim için mesele değil çünkü zaten evde kalmayı çok severim. Ama çalışmamak, oyunlarımızı oynayamamak beni zorladı. Bir sürü insan için durum böyle… Ama geçecek.”