Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Dizdar’ın Gupse Özay hayranlığı!

Merve Dizdar’ın Gupse Özay hayranlığı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı isimli dizide başrolde yer alıyor.Geçen sezon kısa bir süre Mucize Doktor dizisine katılan ama ikinci sezonda yer verilmeyen Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı ile çok etkili bir dönüş yaptı.

TRT1’in Salı akşamları yayınlanan dizisinde Gülben karakteri ile göz dolduran oyuncu, farklı bir hikayede yer alıyor ve ilk bölümdeki başarısıyla da büyük takdir topladı.

Posta gazetesine açıklamada bulunan Merve Dizar, bir Gupse Özay hayranı olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu Eltilerin Savaşı isimli filmde de arkadaşı ile başrolü paylaşmış ve yine kendinden söz ettirmişti.

İşte Merve Dizdar’ın Gupse Özay ile ilgili sözleri:

“Gupse’ye hayranım. Zeki, komik, güzel, yetenekli… İyi ki beraber çalıştık. Zekası insanı büyülüyor. Öylesine demiyorum bunu çok ciddiyim. ‘Eltilerin Savaşı’ benim için çok kıymetli bir film. Komedi alanında Gupse’nin bana inanması ve her zaman yanımda olması çok önemliydi. Komedi ve dram diye ayırmak istemiyorum ama yine de komedi oynamak başka bir şey. Başka bir matematiği var. Gupse Özay, bunu çok iyi yapabilen bir komedyen. Ve gurur verici bu.”