Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisini adeta sırtladı, gidiyor!

Elçin Sangu, İyi Günde Kötü Günde dizisini adeta sırtladı, gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk iki bölümü yayınlandı. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 3. bölümü de 26 Eylül Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

Leyla ile Sarp karakterlerinin geçmişte yaşadıkları ile günümüzde yaşadıklarının karşıllıklı olarak ekrana getirilmesi dizinin hayranlarını keyiflendiren bir yöntem oluyor. Elçin Sangu hayranları ünlü oyuncunun performansından son derece memnun ve övgü dolu yorumlarla sosyal medyada desteklerini sergiliyor. Ayrıca dizideki sahnelerde ünlü oyuncunun bu rolü çok sevdiği ve bu sevgisini de izleyicilere geçirebildiği anlaşılıyor. Hayranları, oyuncunun diziyi sırtlayan isim olduğu konusunda da hemfikir.

Ozan Dolunay ile Elçin Sangu’nun uyumunun da her geçen hafta daha iyiye gittiğini düşünen izleyiciler, İyi Günde Kötü Günde dizisinin hikayesinin gidişatından da memnun. Tek büyük sorun ise reytinglerin düşük gelmesi…

İyi Günde Kötü Günde dizi hayranları reytinglerin yükseliş sergilemesini ve diziyi rahat bir şekilde izleyebilmeyi diliyor. Dizideki esprili sahnelere de ayrıca bir ilgi olduğunu gözlemliyoruz.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin 26 Eylül Cumartesi günü yayınlanacak olan 3. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Yine komik sahnelerle dolu, Leyla ve Sarp’ın inatlaşmaları ile keyiflenen bir bölüm geliyor… İşte 3. bölüm fragmanı: