Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’den yeni dizisi için üzücü final duyurusu!

atv’den yeni dizisi için üzücü final duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle yaz döneminde buluşan Baş Belası isimli dizi için final duyurusu yapıldı. atv’nin reytingleri nedeniyle yayından kaldırma kararına izleyiciler büyük tepki gösterdi.

İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Baş Belası dizisi hem konusu hem de oyunculuk performansları ile çok sevilen bir yapım oldu. Farklı bir hikayeyi, ilgi çekici bir kurgu ile ekrana getiren dizinin yeterince dikkat çekmemesi ise büyük talihsizlik oldu.

atv'den yeni dizisi için üzücü final duyurusu! 7

Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin uyumunu ve yüksek enerjisini çok beğenen dizi hayranları ise final kararı nedeniyle çok üzgün. Atv’ye sosyal medyadan devam edilmesi yönünde birçok mesaj gönderildi. Twitter üzerinde kampanyalar yapıldı.

Ancak dizi hayranlarının Baş Belası’nı ekranda tutmak için sergilediği bu çabalar bir sonuca ulaşmadı. atv’den yapılan duyuruda dizinin 13. bölümü ile birlikte 10 Eylül Cuma akşamı final yapacağı ifade edildi… İşte Baş Belası dizisinin 13. bölümünden yeni fragman: