Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisi, Esat’ı oynayan Uğur Uzunel’in hayatında değişime neden oldu!

Masumlar Apartmanı dizisi, Esat’ı oynayan Uğur Uzunel’in hayatında değişime neden oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinde Esat karakterine hayat veren isim Uğur Uzunel… Oyuncu, 2012 yılından itibaren projelerde yer almaya başladı. Ancak tanınması 2016 yılında başlayan ve 2018 yılında sona eren Aşk ve Mavi dizisi ile oldu. Bu yapımda İsmet karakterine hayat veren Uzunel, sonrasında ise Halka ve Afili Aşk dizilerinde yine yeteneğini konuşturdu.

Masumlar Apartmanı dizisindeki Esat rolü ile akıllara yazılan oyuncu, yakın bir zaman önce koronovirüse de yakalanmış ve karantinada kalmıştı. Uzunel, gazetecilerle karşılaştı ve soruları yanıtladı. Oyuncu, pandemi döneminde çalışmaya devam ettiğini belirtti.

Uzunel, “Hastalığa ben de yakalandım. Atlattım, şu anda her şey yolunda. Ben açıkçası çok hafif atlattım. Hiçbir sıkıntı yaşamadım” diye konuştu. Oyuncu hafif atlatmış olsa bile psikolojik olarak ne olacağını bilemediği için gerildiğini de açıkladı.

Hayatında her şeyin yolunda olduğunu, karantina dönemini de evde kitap okuyarak geçirdiğini anlatan oyuncu, karantina sürecinden sonra da doktor kontrolüne gittiğini ve kendisini çok iyi hissettiğini anlattı.

Masumlar Apartmanı bu sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıktı. Çok iyi reytingler alan dizinin güzel bir şey olacağını düşündüğünü anlatan oyuncu, ancak beklediklerinden daha fazla ilgi gördüğünü söyledi.

Daha önceden tanıyanlar olduğunu ama diziden sonra kendisine ilginin arttığını anlatan Uğur Uzunel, “Sokakta çok fazla insanla muhabbet eder oldum, bu da daha çok diziyle alakalı. İyi bir şey, biraz da mahcup eden tarafı var” dedi.

“Pandemi başladığında hepimiz Safiye’ye döndük” diye konuşan oyuncu, düzenli birisi olduğunu ama ciddi takıntılarının olmadığını sözlerine ekledi.

Partneri Merve Dizdar’ın çok iyi birisi olduğunu anlatan Uğur Uzunel, enerjisinin yüksek olduğunu ve Türkiye’nin en yetenekli kadın oyuncularından birisi ile partner olduğu için de kendisini şanslı hissettiğini sözlerine ekledi.