Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi sayesinde Ahu Yağtu’nun yüzü güldü!

Kardeşlerim dizisi sayesinde Ahu Yağtu’nun yüzü güldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu ve model Ahu Yağtu, en son Kadın dizisinde Pırıl karakterine hayat vermişti. Sonrasında tiyatro sahnesine çıkan oyuncu, pandemi dönemi ile birlikte sahnelerden uzakta kaldı…

Kardeşlerim isimli atv dizisine başlayan ve Suzan karakterine hayat veren Ahu Yağtu, halinden memnun. Sonunda tutan ve çok izlenen bir dizide iyi bir rolde bulunması nedeniyle mutlu olduğu gözlenen Ahu Yağtu, bu durumu sözlerine de yansıttı.

Yoğun şekilde çalıştıklarına değinen oyuncu, “Gayet güzel çalışıyoruz. Dizimiz iyi gidiyor. Bir kere yüzümüz güldü, memnunuz” diye konuştu. Tiyatroların kapalı olmasından yakınan ve bir umut beklediklerini dile getiren Yağtu, birçok kişinin de mağdur olduğunu hatırlattı.

Ahu Yağtu, “Oyunlarımıza ara verdik ama açılır. Çünkü çok fazla insan mağdur vaziyette. Çok üzücü durum. Ama hep umudumuz var. Hep sahnelere geri dönelecek diye bir şey içindeyiz. Umutla, pozitif bakıyoruz. Umutlu bakıyoruz.”

Oğlu Kemal’in okul programı nedeniyle henüz yaz tatile programı yapmadığını söyleyen Ahu Yağtu, şu anda hiçbir tatil durumu planının olmadığını ifade etti.

Ufak tefek kaçamaklar olabileceğini belirten Ahu Yağtu, pandemi sürecinde online eğitimin herkes için zorlayıcı olduğunu ifade etti. Online eğitimin çocuklar için ayrı zorlukları bulunduğunu söyleyen Yağtu, veliler için de yine çok zorlayıcı bir durum oluşturduğunu anlattı.