Ana sayfa Dizi Haberleri Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisindeki ilk sözü intiharlarla sarsılan ülkemiz için ilaç gibi!

Nurgül Yeşilçay’ın yeni dizisindeki ilk sözü intiharlarla sarsılan ülkemiz için ilaç gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Fox TV ekranında yayınlanacak olan Son Nefesime Kadar isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkacak. 46 yaşında ve iki çocuk annesi olan, kızını kaybeden ve oğlu da kendisiyle konuşmayan bir anneyi izleyeceksiniz. Bu anne aynı zamanda bir polis ve sorunları olan, hayatın zorluklarıyla sınanan birisi.

Son dönemde ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlarla intihar eden birçok kişi olduğu gibi, polislik yaptığı sırada çeşitli nedenlerle intiharı seçen birçok kişinin de hikayesi yürekleri yakıyor… İşte Türkiye’deki böyle bir sosyal gerçeklik içinde Son Nefesime Kadar dizisinin hikayesi de herkesi şaşırtacak derecede etkili olacak.

Emre Kınay, Ertan Saban, Rojda Demirer, Begüm Birgören, Emre Bey, İpek Filiz Yazıcı, Baran Bölükbaşı, Bülent Alkış, Ahmet Saraçoğlu, Aysun Metiner, Yeliz Akkaya, Türkü Su Demirel, Elif Ceren Balıkçı dizide yer alan diğer oyuncular oldu…

Nurgül Yeşilçay'ın yeni dizisindeki ilk sözü intiharlarla sarsılan ülkemiz için ilaç gibi! 7

Hatice Meryem’in hikayesini yazdığı dizi BBC yapımı olan BAFTA ödüllü Happy Valley isimli yapımdan uyarlandı. Dizinin hikayesi de bir hayli gerçekli bir yapım olacağını gösteriyor. Psikolojik sorunları olan bir polisin bir kayıp vakasında yaşadıklarını anlatacak olan dizide Nurgül Yeşilçay’ı Mihre rolüyle izleyeceksiniz.

Dizinin yayınlanan ilk fragmanında yer alan şu cümle dikkat çekti: “Çok zor sınavlardan geçtim ben. Hayat çok acımasız İbrahim. Ama yaşamak için her zaman bir umut var, biliyor musun?”

Nurgül Yeşilçay, geçen sezon yine aynı kanalda ve yine gerçek hayat ile örtüşen hikayesiyle Kefaret isimli dizinin başrolünde yer aldı. Kefaret uzun süreli bir proje oldu ve Mert Fırat ile Nurgül Yeşilçay başrolde çok iyi bir performans ortaya koydu.

Nurgül Yeşilçay’ın yine gerçekçi bir hikayede yer alması önemli bir detay. Ayrıca Emre Kınay ile başrolü paylaşacak olan oyuncu, yine karakterin hissiyatını izleyiciye geçirme konusunda önemli bir sınav verecek.