Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinde düğüm çözüldü, hikayede yeni dönem başladı!

Masumlar Apartmanı dizisinde düğüm çözüldü, hikayede yeni dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. 16’lı reyting oranlarına kadar çıkmayı başaran dizinin yüksek performansı göz kamaştırıyor. Başrol oyuncularının üstün performansları da yapımın kalitesinin bir yansıması olarak dikkat çekiyor.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 15 bölümü geride kaldı ve esasında yeni bir dönemin de işaretleri son bölümde verildi. Neydi bu gelişme? Safiye yıllardır kendisini bağlayan ve bir türlü susturamadığı, annesinin mirası olan iç sesini durdurdu. Safiye’nin değişimi bununla da sınırlı kalmadı. Han ve Gülben ablalarının okul aşkı Naci’nin fotoğrafını sakladığının farkına vardı.

Safiye’yi yeniden hayata döndürmek için adım atan Han ve Gülben, bir bahane üretti ve Naci ile Safiye’ye karşı karşıya getirdi… Safiye’nin annesinin hayali ile boğuştuğu o anlarda izleyiciler büyük bir heyecan yaşadı. Annesinin hayalini susturan Safiye, artık hayatına onun yön veremeyeceğini de ilk kez göstermiş oldu. Bu sahne ile aslında büyük bir düğüm de çözülmüş oldu.

Safiye’nin iyileşebilmesi için ilk olarak annesinin hatırasından kurtulması gerekiyordu. Bunu da net bir şekilde yaptı. Safiye, çizdiği kuş resmini cama yapıştırarak da Naci’ye olan aşkını ifade etti.

İşte bu sahneler dizi hayranları için çok anlamlıydı. Artık bu Masumlar Apartmanı dizisinde yeni bir dönemin de başlangıcının işareti oldu.

Ezgi Mola’nın muhteşem performansında Safiye karakterinin önümüzdeki bölümlerde müthiş bir değişim yaşaması kaçınılmaz… Neler olacağı da çok merak ediliyor ve izleyiciler iple yeni bölümü çekiyor.

İşte Safiye’nin hayatını değiştirme yolunda attığı en büyük adım:

“Sus artık, sus yeter.”