Ana sayfa Dizi İzle Masum 24 Aralık Perşembe 277. bölümde Kokila, Rashi’ye ders verecek

Masum 24 Aralık Perşembe 277. bölümde Kokila, Rashi’ye ders verecek

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Masum dizisinin 24 Aralık Perşembe akşamı yayınlanmakta olan 277. bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Haftanın her günü yayınlanan dizide Kokila, Rashi’ye ders vermek istiyor.

Masum’da bugün Rashi’nin harcamaları Kokila’nın dikkatini çeker ve ona bir ders vermek ister. Planını Gopi’ye anlatan Kokila başarılı olabilecek mi? Kokila ile Gopi Mira’nın özel ders almasına karar verir ve bir öğretmenle anlaşır. Öğretmenin kendisine kızacağını düşünen Mira çok çekinir. Rashi ve Urmila lüks bir restoranda arkadaşlarıyla buluşup yemek yer.

Fakat Kokila daha önce Rashi’nin çantasından parayı alır ve bundan habersiz olan Rashi hesap geldiğinde büyük bir sürprizle karşılaşır. Köşeye sıkışan Urmila hesabı ödemek için bir yol düşünür. Urmila’nın planı işe yarayınca Rashi çok rahatlar. Rashi’nin harcamalarına dikkat etmediğini düşünen Kokila kendince bir önlem alır. Kokila’nın önlemleri Rashi’ye ders vermeye yetecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel