Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumlar Apartmanı dizisinde gizemli birisi tüm dengeleri sarsacak!

Masumlar Apartmanı dizisinde gizemli birisi tüm dengeleri sarsacak!

tarafından ker_def

Masumlar Apartmanı dizisinin 2 sezonda şimdiye kadar 52 bölümü yayınlandı. Dizinin 28 Aralık Salı akşamı 53. yeni bölümünü izleyeceksiniz. Yeni bölümde Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Han’ın çöpte karşılaştığı gizemli biri tüm dengeleri sarsıyor… Bu gizemli kişinin kim olduğu merak ediliyor. Diziye Armağan Oğuz’un Mazo isimli bir karakter ile katılacağı ortaya çıkmıştı. Gizemli kişi Mazo mu olacak?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı, çarpıcı öyküsüyle yine izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Yeni bölümleri merakla ve heyecanla beklenen Masumlar Apartmanı’nda bu hafta neler olacak? İşte dizinin 53. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar:

Safiye, Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenir. Korku ve kızgınlık arasında gidip gelirken daha fazla dayanamaz ve gidip Naci’yle yüzleşir. Sonuç umduğu gibi olmaz ve Safiye ümitsizliğe kapılır fakat Naci’nin beklenmedik bir kararla çıkagelmesi içinde yepyeni bir umut yeşertir.

Masumlar Apartmanı dizisinde gizemli birisi tüm dengeleri sarsacak! 8

Gülben’se apartmana taşınacak olmanın heyecanı içindedir. Ancak oraya taşınmasının ablasına nasıl bir engel oluşturacağından habersizdir. Sonunda taşınma günü gelir çatar.

Taşınmanın ertesi günüyse Gülben büyük bir yemek vermeye karar verir. Neşeyle başladığı hazırlık hüsranla sonuçlanacakken yardımına hiç umulmadık biri yetişir.

Masumlar Apartmanı dizisinde gizemli birisi tüm dengeleri sarsacak! 9

Han ve Ceylan aralarındaki sorunları görmezden gelip sadece birlikte olmanın mutluluğuna odaklanırlar. İnce bir çizgide dengede durmaya çalışırken, Han’ın çöpte karşılaştığı gizemli biri tüm dengeleri sarsacaktır.

Masumlar Apartmanı”nın yeni bölümü 28 Aralık Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de…